1.060.504

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Zu Fleisch, Fisch und Gemüse: die 100 besten Saucen

A 100 legjobb szósz húshoz, halhoz, zöldséghez

Offenburg
Kiadó: Burda Gmbh.
Kiadás helye: Offenburg
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 22 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Speciális szakácskönyv, mely a szószokkal foglalkozik. Mesél a történetükről, hogyan és mikor alakultak ki. Ezután hét témakörre osztja a könyvet, ismerteti az alapanyagaiban eltérő szószok elkészítésének módjait.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem