1.062.617

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Zöldségtermesztés III.

az 1705-2 zöldségtermesztő szakma számára

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím: Kertészeti szakközépiskolák tankönyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-8160-42-X
Megjegyzés: Tankönyvi szám: K-137. 24 ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Káposztafélék
Általános tudnivalók a káposztafélékről5
Fejes káposzta7
Jelentősége, általános jellemzése7
Igényei8
Természetése8
A fejeskáposzta-termelés megtervezése a felhasználás céljától és idejétől függően9
Fajtái19
A káposztafélék növényvédelme21
Vöröskáposzta27
Jelentősége, általános jellemzése27
Fajtái27
Kelkáposzta28
Jelentősége, általános jellemzése28
Igényei29
Termesztése29
Fajtái30
Karfiol32
Jelentősége, általános jellemzése32
Igényei32
Termesztése33
Fajtái36
Karalábé39
Jelentősége, általános jellemzése39
Igényei39
Termesztése40
Fajtái43
Bimbóskel46
Jelentősége, általános jellemzése46
Igényei46
Termesztés47
Fajtái48
Kínai kel49
Jelentősége, általános jellemzése49
Igényei50
Termesztése50
Levélzöldségek
Általános tudnivalók a levélzöldségekről57
Fejes saláta58
Jelentősége, általános jellemzése58
Igényei59
Termesztése59
Fajtái65
A saláta növényvédelme66
Spenót70
Jelentősége, általános jellemzése70
Igényei71
Termesztése72
Fajtái73
A spenót növényvédelme74
Sóska76
Jelentősége, általános jellemzése76
Igényei77
Termesztése78
Fajtái78
A sóska növényvédelme78
Gyökérzöldségek
Általános tudnivalók a gyökérzöldségekről83
Sárgarépa85
Jelentősége, általános jellemzése85
Igényei86
Termesztése87
Magtermesztése89
Fajtái92
A sárgarépa növényvédelme95
Petrezselyem99
Jelentősége, általános jellemzése99
Igényei100
Termesztése100
Fajtái102
A petrezselyem növényvédelme102
Pasztinák104
Jelentősége, általános jellemzése106
Igényei107
Termesztése108
Zeller108
Jelentősége, általános jellemzése108
Igényei109
Termesztése111
Fajtái112
Halványító zeller113
A zeller növényvédelme114
Retek115
Jelentősége, általános jellemzése115
Igényei115
Termesztése116
Fajtái119
A retek növényvédelme120
Cékla122
Jelentősége, általános jellemzése122
Igényei122
Termesztése123
Fajtái125
A cékla növényvédelme125
Torma127
Jelentősége, általános jellemzése127
Igényei127
Termesztése128
A torma növényvédelme131
Spárga134
Jelentősége, általános jellemzése134
Igényei135
A telepítésre felhasznált magoncok felnevelése135
Terület-előkészítés, telepítés136
Ápolási munkák, szedés136
Zöldspárga-termesztés138
Fajtái139
A spárga növényvédelme139
Hüvelyesek
Általános tudnivalók a hüvelyesekről145
Bab146
Jelentősége, általános jellemzése146
Igényei146
Termesztése147
Fajtái150
A bab növényvédelme152
Borsó156
Jelentősége, általános jellemzése156
Igényei157
Termesztése157
Magtermesztése161
Fajtái163
A borsó növényvédelme165
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem