Kiadó: | Károlyi Mihály Országos Mezőgazdasági Könyvtár és Dokumentációs Központ |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 39 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Megjelent 266 példányban. Fekete-fehér ábrákkal illusztrált. Angol, német, orosz nyelvű összefoglalóval és tartalomjegyzékkel. |
Előszó | 1 |
Bevezetés | 3 |
Tárolásra alkalmas helyiségek | 3 |
A zöldségfélék tárolási technológiája | 10 |
Burgonyafélék | 11 |
Hüvelyesek | 12 |
Kabakosok | 12 |
Káposztafélék | 13 |
Levélzöldségek | 14 |
Évelő zöldségfélék | 15 |
Gombák | 15 |
A tárolási idő meghosszabbításának újabb lehetőségei | 15 |
Összefoglaló | 19 |
Irodalom | 23 |
Függelék | 27 |
Néhány tárolási adat a Pestmegyei Értékesítő Központ gyakorlatából | 27 |
Fmsz-ek tárolása | 28 |
Fmsz-i nagykereskedelmi szervek tárolása | 29 |
Gazdaságossági vizsgálatok | 30 |
Zárttéri /pince/ és szabadtéri tárolási eljárások | 32 |
Zárttéri /pince/ tárolás | 32 |
Szabadtéri tárolás | 34 |
Tárolás ellenőrzése | 38 |
Tárolási eljárások összehangolása | 38 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.