kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Grafo Könyvkiadó és -terjesztő Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 93 oldal |
Sorozatcím: | Dr. Oetker-csíkos könyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-8280-85-9 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrált. |
Zöldfűszerekkel készült előételek és apró ínyencségek | |
Tésztában sült zsályalevelek paradicsommal | 14 |
Rozmaringos paradicsom | 14 |
Bazsalikomos sajt | 15 |
Háromszínű zöldséghab fűszeres hollandi mártással | 16 |
Csiga fűszeres vajjal | 18 |
Mentakrémes pisztrángkarika Sherry-zselében | 18 |
Posírozott tojás mezeisóskakrémmel | 20 |
Tojás tárkonymártással | 21 |
Zöldséges palacsinta túrókrémmel | 22 |
Petrezselyemszuflé | 23 |
Majoránnás burgonya | 24 |
Párolt fűszeres burgonya | 24 |
Zöldségleves | 26 |
Hideg almaleves borágóval | 26 |
Articsóka fűszermártással | 28 |
Zöldborsó-szuflé friss mentával | 30 |
Marinírozott padlizsán | 30 |
Tarka saláták, rafinált fűszermártások és vajkrémek | |
Zöldfűszerekből készített saláta dióöntettel | 34 |
Babsaláta borsfűvel | 35 |
Kányafűsaláta | 35 |
Ráksaláta mezeisóskaöntettel | 36 |
Tavaszi saláta kapros öntettel | 36 |
Vízitorma-saláta marinírozott marhahússal | 38 |
Gombasaláta bazsalikomos majonézzel | 40 |
Mezeizöldség-saláta | 42 |
French Dressing (Francia öntet) | 44 |
Zöldfűszeres öntet | 44 |
Salátaöntet vérfűvel | 45 |
Fűszeres joghurt-dresszing | 46 |
Zöld tejszínes öntet | 46 |
Mezeisóska-mártás | 48 |
Pikáns fűszerkrém | 48 |
Zöld mártás | 50 |
Turbolyamártás | 50 |
Zöldfűszeres vaj | 52 |
Paprikás kányafüves vaj | 52 |
Kapros vaj | 53 |
Hús és hal zöldfűszerekkel nemesítve | |
Bárányfilé mentakéreggel | 56 |
Báránykotlett zöldfűszerekkel | 57 |
Fűszeres hátszínsült | 58 |
Hátszínszelet rozmaringágon | 58 |
Borjúszelet fűszeres borítással | 60 |
Máj zsályával | 60 |
Sertéssült oregánóval | 62 |
Csirkemell-tokány citromfűvel | 64 |
Jércemell metélőhagyma-mártással | 64 |
Nyúl mustáros tárkonymártásban | 66 |
Angolna tárkonyos tejszínben | 68 |
Zöld angolna kakukkfűvel | 68 |
Rák kapormártásban | 70 |
Pácolt pisztráng kapormártással | 70 |
Hering fűszeres mártásban | 72 |
Sebes pisztráng rozmaring-mártásban | 72 |
Nyelvhal-roládok fűszeres tejszínben | 74 |
Eltéve és marinírozva, fűszeresen pikánsan | |
Kapros ecet | 78 |
Fokhagymás bazsalikomos ecet | 78 |
Zsályaolaj | 78 |
Citromfüves levendulaecet | 79 |
Fűszeres olajkeverék | 79 |
Kakukkfűolaj levendulával | 80 |
Füzes fűszerecet | 80 |
Tárkonyecet | 80 |
Harzer sajt olajban | 82 |
Fűszeres uborka | 82 |
Pikáns hagyma | 84 |
Marinírozott juhsajt | 84 |
Zsenge fokhagyma ecetes főzetben | 86 |
Marinírozott spárga | 86 |
Ecetes sampinyongomba | 88 |
Fűszeres olajbogyó | 88 |