kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mezőgazdasági Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 134 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 19 cm x 13 cm |
ISBN: | 963-234-291-7 |
Hogyan lettem szakács? | 7 |
Mi a Zen makrobiotika lényege? | 8 |
Az ellentétek törvényéről | 12 |
Az élelmiszerek jangtól jinig | 14 |
Mit együnk és mit ne? | 16 |
Aggodalomra nincs ok. A nélkülözhetetlen anyagokat az élelmiszerek tartalmazzák | 17 |
Néhány jó tanács | 22 |
Rövid összegzése annak, amit tanulni fogunk | 23 |
Gabonafélék | 23 |
Zöldségek | 24 |
Halak és rák | 24 |
Állati eredetű élelmiszerek | 24 |
Tejtermékek | 25 |
Gyümölcsök | 25 |
Olajok | 25 |
Fűszerek | 25 |
Italok | 26 |
Eszközök és makrobiotikus nyersanyagok | 27 |
Amit még tudni kell | 29 |
Mielőtt belemerülnénk a főzésbe | 32 |
Gabonafélék | 34 |
A rizs, a gabonák királya | 34 |
Hajdina | 39 |
Búza | 41 |
Köles | 45 |
Kenyerek | 46 |
Kiegészítő ételek | 49 |
Nituke | 49 |
Tengeri algák | 54 |
Tempura | 56 |
Előételek és köretek | 63 |
Levesek | 72 |
Hal-, kagyló- és rákételek | 91 |
Főételek | 104 |
Gomasszió | 113 |
Szószok | 115 |
Édességek | 120 |
Ajánlatos elolvasni | 133 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.