A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vegán és vegetáriánus szakácskönyv húsfogyasztóknak is

Szerző
Budapest
Kiadó: Keresztény Advent Közösség
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Egyre többen szeretnének egészségesen élni és táplálkozni, ezért sokan keresik azokat az ételeket, amelyek egészségesek és nem hízlalnak. Tapasztalatunk szerint sajnos nem mindig találják meg a számukra megfelelő recepteket, mert a divatos szakácskönyvek, az addig megszokott ételektől teljesen más, szokatlan ízű, és összetételű ételeket ajánlanak.
Ezzel a receptgyűjteménnyel azoknak szeretnénk a segítségére lenni elsősorban, akik szeretnék elhagyni a húst, de ragaszkodnak a hagyományos magyaros ételekhez, ízekhez...

Tartalom

Előszó 3
Levesek 6
Hamis halászlé 7
Babgulyás 8
Palócleves 10
Bográcsgulyás 12
Frankfurti leves 13
Sárgaborsógulyás 15
Zellerkrémleves 17
Csigaleves 18
Tarhonyaleves 20
Levestöltelék 21
Főételek 24
Szójapörkölt 26
Szójapaprikás 28
Milánói makaróni (szójás) 29
Milánói gombával 30
Lecsós szelet 31
Zöldborsó szelet 33
Szójasült 34
Szójaszeletek hamburgerbe vagy teljes őrlésű kenyérhez 36
Brassói 37
Vegán vadas 38
Zöldborsó szójavirslivel 39
Paprikás krumpli szójavirslivel 41
Paprikás krumpli gombával 42
Töltött káposzta 43
Székelykáposzta 45
Székelykáposzta II. 46
Rakott kelkáposzta 47
Rakott zeller (másképp) 48
Töltött paprika 49
Indiai ragu 51
Szójaszelet sárgarépakarikákkal 52
Szójatokány 53
Gomba zöldborsóval 54
"Májkrémes" rizs 55
Sólet 56
Majorannás szójacsík 57
Rakott krumpli 58
Zöldségfasírt 59
Mandulás milánói 60
Gombavadas tésztával 61
Búzahús 62
Reggeli gabonakásák 63
Egy kis anyag- és áruismeret 64
A gabonafélék
Köleskása 67
Bózsvai pástétomok, krémek 69
Szezámkrém 69
Tökmagpástétom margarinnal 70
Kolbászkrém 70
Kolbászkrém II. 71
Mogyorókrém 72
Élesztőpástétom 73
Csicseriborsókrém 74
Padlizsánpástétom 75
Tofu-körözött 76
Kukoricapástétom 77
Kenyérfélék 79
Kenyértészta 80
Zsemle 83
Pogácsa 83
Pizzatészta 84
Hamburgerzsemle 84
Tökmagos pogi 85
Édes kalács 87
Rétesek 88
Meggyes rétes 89
Cseresznyés rétes 90
Almás rétes 90
Egzotikus rétes 91
Mákos rétes 92
Diós rétes 93
Túrós rétes 93
Egyéb édes tésztafélék 94
Szilvalekváros bukta 94
Piték készítése 95
Karobos csiga 95
Fügés béles 96
Mazsolás kalács 97
Kürtöskalács másképp 97
Tepsiben sült fánk 98
Mazsolás tallér 99
Gyümölcskenyér (2 kenyérhez) 100
Datolyakenyér 101
Növényi alapú tejek 103
Banános mandulatej 103
Diótej 103
Kesudiótej 104
Erdei gyümölcsös mogyorótej 104
Kókusztej 105
Szezámkávé 105
Kesutejszín (kávéba, tejszín helyett) 106
Szójatejföl 106
"Sajtkrém" kesudióból 107
Tejszínes gyümölcsrizs 108
Kesudiós málnakrém 109
"Robicsoki" (Igazi csokihamisítvány) 110
Saláták 113
Brokkolis tésztasaláta 113
Póréhagymás almasaláta 114
Saláta kínai kelből 114
Cukkinisaláta 115
Görögsaláta 116
Vegyes zöldsaláta oregánós öntettel 117
Mandulamajonézes burgonyasaláta 118
Franciasaláta (8 fő részére) 119
Suba (Orosz rakott zöldség, 6 fő részére) 120
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem