kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kaposvár |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 64 oldal |
| Sorozatcím: | Könnyen, gyorsan, finomat |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-9388-63-7 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Receptmutató | 2 |
| Apró finomságok | 4 |
| Nassoláshoz vagy étvágygerjesztőnek | |
| A wok kiválasztása | 4 |
| Főzés az asztalnál | 5 |
| A wok tisztítása, ápolása | 5 |
| Tartozékok | 5 |
| Receptek | 6 |
| A zöldség mint főfogás | 16 |
| Ilyen sokoldalúak a zöldségek | |
| Az első lépés az aprítás | 16 |
| Így főzzünk! | 16 |
| Ideális főzési módok: rázogatva kevergetés, olajban sütés, gőzölés | 17 |
| A megfelelő zsiradék | 17 |
| Mindent nyersen tegyünk a wokba? | 17 |
| Receptek | 18 |
| Tofu, tojás és sajt | 34 |
| Mindig más és más módon készítsük | |
| A tofu egyre változatosabb | 34 |
| A tojásvásárlás bizalmi kérdés | 35 |
| Az ételek fűszerezése | 35 |
| Receptek | 36 |
| Tészta és rizs | 46 |
| Kóstoljuk meg a számtalan ázsiai tésztát és rizst! | |
| Ázsiai tészták | 46 |
| A tészták helyes előkészítése | 47 |
| Rizs és egyéb gabonafélék | 47 |
| Receptek | 48 |
| Recept- és tárgymutató | 62 |
| Impresszum | 62 |