A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

What's What in Japanese Restaurants

Mi micsoda a japán éttermekben - A Guide to Ordering, Eating, and Enjoying/Útmutató rendeléshez, evéshez és élvezethez

Szerző
Fotózta
Tokió
Kiadó: Kodansha International
Kiadás helye: Tokió
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 178 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 4-7700-2086-4
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Japán nagyvárosai, kisebb városai csak úgy bővelkednek a pompás és viszonylag olcsó éttermekben. A legtöbbjük általában egyfajta ételre specializálódik, amit nagyszerűen végeznek. De honnan lehet tudni, hogy mit rendeljünk? Hogyan lehet eligazodni a menüben látható összevisszaságon? Mi van, ha kihagyunk egy valódi ételremekművet?
A könyv ezekre, és még több kérdésre igyekszik válaszokat adni, miközben egy élvezetes pillantást vethetünk a japán kultúrára az ízlelőérzékeink lencséjén keresztül. A szerző elmélyed a japán ételek, éttermek, éttermi etikett és a régiók ételvariációinak bonyolult világába, felfedezi az ország kulináris történelmét, és pontos mintamenüket mutat be japán és angol nyelven.

Tartalom

Japán, konyha, étterem, ételek, etikett, menük, sushi, jakitori, tofu

Robb Satterwhite

Robb Satterwhite műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Robb Satterwhite könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem