1.059.247

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nutrition

Táplálkozás

Szerző
London
Kiadó: Bailliére, Tindall & Cox
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 237 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A könyv tartalmából:

- Mikor teljesértékű a táplálékunk
- Az energiaszükséglet
- Fehérjeszükséglet
- Mi az a fehérje, és mit értünk a fehérjék minősége alatt
- Mennyi zsírra és szénhidrátra van szükségünk
- A szervetlen tápanyagok - és miért van rá szükségünk
- Az emészthetőségi szempont
- Ki fedezte fel a vitaminokat
- Mik a vitaminok
- Hogyan határozzuk meg egy étel vitamintartalmát
- Hogyan befolyásolja a főzés az ételek vitamintartalmát
- Hogyan működnek a vitaminok a testünkben

Tartalom

(táplálkozás, életmód, egészség, főzés, ismeretterjesztő, tápláló, olajok, kalória)

Walter H. Eddy

Walter H. Eddy műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Walter H. Eddy könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem