1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Allerlei vom Käse

Nähr- und Geschmackseigenschaften - Käsearten und -sorten - Verwendung - Gerichte aus mit Käse

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Leipzig
Kiadó: VEB Fachbuchverlag
Kiadás helye: Leipzig
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

W. L. Begunow

W. L. Begunow műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: W. L. Begunow könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Allerlei vom Käse Allerlei vom Käse Allerlei vom Käse Allerlei vom Käse Allerlei vom Käse Allerlei vom Käse Allerlei vom Käse

A borító enyhén kopott, foltos, néhány lapon ceruzás aláhúzás található.

Állapot:
2.440 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba