Fülszöveg
A borok szerelmesei jól ismerik hazájuk borait, de a külföldi borok között nem mindig ismerik ki magukat. Pedig akár külföldön járva, akár a hazai kirakatokat nézegetve szívesen vásárolnának, fogyasztanának a különböző nedűkből.
A választásban segítenek a VINOTÉKA-sorozat kötetei, amelyek egyaránt szólnak ínyenceknek és gyűjtőknek. A "Vörösborkalauz"-ból ön megismerheti a világ leghíresebb vörösborait és vörösbortermő vidékeit.
Fanyar és száraz, gyümölcsös vagy érett? - cabernet sauvignonból, merlot-ból vagy spätburgunderből stb. minden alkalomhoz talál megfelelő bort. Mégis, melyik mellett döntsön?
- A Vinotéka egyedülálló, világos szerkezetének köszönhetően könnyen rátalálhat a keresett borra.
- Mindent megtudhat, amit csak érdemes, a bor minőségét befolyásoló négy tényezőről: a szőlőfajtáról, a talajról, a klímáról és az évjáratról.
- Megismerheti, miként hatnak ezek a tényezők a bor ízére, az eltarthatósága és az árra, s megtudhatja, hogy melyik bor milyen étellel...
Tovább
Fülszöveg
A borok szerelmesei jól ismerik hazájuk borait, de a külföldi borok között nem mindig ismerik ki magukat. Pedig akár külföldön járva, akár a hazai kirakatokat nézegetve szívesen vásárolnának, fogyasztanának a különböző nedűkből.
A választásban segítenek a VINOTÉKA-sorozat kötetei, amelyek egyaránt szólnak ínyenceknek és gyűjtőknek. A "Vörösborkalauz"-ból ön megismerheti a világ leghíresebb vörösborait és vörösbortermő vidékeit.
Fanyar és száraz, gyümölcsös vagy érett? - cabernet sauvignonból, merlot-ból vagy spätburgunderből stb. minden alkalomhoz talál megfelelő bort. Mégis, melyik mellett döntsön?
- A Vinotéka egyedülálló, világos szerkezetének köszönhetően könnyen rátalálhat a keresett borra.
- Mindent megtudhat, amit csak érdemes, a bor minőségét befolyásoló négy tényezőről: a szőlőfajtáról, a talajról, a klímáról és az évjáratról.
- Megismerheti, miként hatnak ezek a tényezők a bor ízére, az eltarthatósága és az árra, s megtudhatja, hogy melyik bor milyen étellel harmonizál.
- Végül sok érdekes dolgot olvashat a világ vörösborairól, a legjobb beszerzési módszerekről és arról, milyen bánásmódot kíván a vörös nedű.
Vissza