1.060.428

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

FOOD SERVICE Trend 2004. augusztus

Gasztronómia - Szálloda - Technika - Design - 2004. XIII. évfolyam 5. szám

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Magyar Szakkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 30 oldal
Sorozatcím: FOOD SERVICE Trend
Kötetszám: 5
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Egészséges táplálkozás
A gasztronómia szerepe
Vitathatatlanul nő az egészségesen táplálkozni kívánók száma, s az igény egyre jobban megjelenik a vendéglátásban is. Az igényeket... Tovább

Előszó

Részlet:
"Egészséges táplálkozás
A gasztronómia szerepe
Vitathatatlanul nő az egészségesen táplálkozni kívánók száma, s az igény egyre jobban megjelenik a vendéglátásban is. Az igényeket kielégíteni - jól felfogott érdek. De vajon van-e, lehet-e aktív, befolyásoló szerepe a gasztronómiának az egészséges táplálkozásra nevelésben?
A bevezetőben feltett kérdés csupán költői. A válasz egyértelmű kell legyen. Van szerep és igen jelentős." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem