1.061.917

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Viva Espana!

Kedvenc spanyol süteményreceptjeim

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Book Kiadó Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 189 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 20 cm
ISBN: 978-615-5417-68-9
Megjegyzés: Színes képekkel illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Mit ér a iagúnakék tenger, a homokos part es a napfény Tojáshabos citromtorta nélkül? így kezdődik Náray Tamás kalandja a spanyol sü temények világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azt a bizonyos tojás habos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvnek a kedvéért még a receptjét is sikerül megszereznie.
Náray Tamás első szakácskönyvéből - Utolsó reggeli Párizsban - a francia süteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerző kalauzolásával Spanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászat szemszögéből. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerűségének titkát, ami az egyszerűségükben és könnyedségükben rejlik. A napsütötte mediterrán vidék bőségesen ontja gyümölcseit, amiből változatos, fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Málnás sajtszuflétó\ a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresztül elérhetünk a Sierra Nevada csúcsaiig.
Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztő fotókkal illusztrált... Tovább

Fülszöveg


Mit ér a iagúnakék tenger, a homokos part es a napfény Tojáshabos citromtorta nélkül? így kezdődik Náray Tamás kalandja a spanyol sü temények világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azt a bizonyos tojás habos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvnek a kedvéért még a receptjét is sikerül megszereznie.
Náray Tamás első szakácskönyvéből - Utolsó reggeli Párizsban - a francia süteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerző kalauzolásával Spanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászat szemszögéből. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerűségének titkát, ami az egyszerűségükben és könnyedségükben rejlik. A napsütötte mediterrán vidék bőségesen ontja gyümölcseit, amiből változatos, fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Málnás sajtszuflétó\ a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresztül elérhetünk a Sierra Nevada csúcsaiig.
Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztő fotókkal illusztrált tökéletes receptet kapunk, ráadásul a szerző azokra is gondolt, akik nem ehetnek meg mindent Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Náray Tamás

Náray Tamás műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Náray Tamás könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem