1.060.471

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vitamin-meghatározási eljárások élelmiszerekben

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: MTESZ Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 100 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A-vitamin meghatározása élelmiszerekben (Dr. Krámerné dr. Falus Magda)9
Karotin meghatározása élelmiszerekben (Dr. Krámerné dr. Falus Magda)14
B1-vitamin meghatározása tiokrómos módszerrel (Dr. Berndorferné dr. Kraszner Éva)18
B2-vitamin meghatározása fotometriás eljárással (Dr. Berndorferné dr. Kraszner Éva)23
A B-vitaminok mikrobiológiai meghatározása (Dr. Paálné dr. Telegdy Kováts Magda és Hegedüs Mihály)27
Bromatometriás aszkorbinsav meghatározás (Keveiné dr. Pichler Emilia)59
2, 6-diklórfenolindofenolos vizuális aszkorbinsav meghatározás (Keveiné dr. Pichler Emilia)62
C-vitamin meghatározása alfa, alfa1-dipiridiles módszerrel (Keveiné dr. Pichler Emilia)67
Aszkorbinsav (AS) és dehidroaszkorbinsav (DAS) rétegkromatográfiás meghatározása élelmiszerekben (Petróné Turza Márta)75
D-vitamin meghatározása rétegkromatográfiás módszerrel (Kalmárné dr. Blazovich Márta)85
E-vitaminok (tokoferolok) meghatározása természetes szerves anyagokban, élelmiszerekben (Dr. Berndorferné dr. Kraszner Éva)93
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem