kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Tóth Könyvkereskedés |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 155 oldal |
Sorozatcím: | Vilma néni |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9029-05-x |
A halételek elkészítése | 3 |
Levesek, hideg halételek | 5 |
Tejfölös, zöldséges halleves | 5 |
Böjti tárkonyos halleves | 6 |
Savanyú vegyes halleves | 6 |
Kecsegeleves májgaluskával | 7 |
Citromos halikraleves | 8 |
Pontyikraleves | 9 |
Pontyhalászlé | 10 |
Szegedi halászlé | 10 |
Bajai halászlé | 11 |
Halászlé régiesen | 12 |
Halászlé al-dunai módra | 13 |
Pikáns halászlé | 14 |
Pásztoros halászlé | 14 |
Fokhagymás apróhalleves | 15 |
Tejfölös, tárkonyos halleves | 16 |
Törpeharcsagulyás | 16 |
Citromos busaraguleves | 17 |
Gombás halgombócleves | 18 |
Böjti halbélleves | 19 |
Tejfölös halaprólékleves | 19 |
Révfalusi pontyleves | 20 |
Suhantott halászlé | 21 |
Halerőleves | 22 |
Halgaluska | 23 |
Pontykocsonya | 23 |
Hideg harcsa | 24 |
Halsaláta | 25 |
Halikrasaláta | 26 |
Hideg, pácolt angolna | 26 |
Pisztráng fehérborban | 27 |
Sült halételek | 28 |
Süllő palócosan | 28 |
Töltött hal böllér módra | 28 |
Dióval töltött csuka | 29 |
Süldőpontyok gombás töltelékkel | 30 |
Pontyszeletek pékmester módra | 31 |
Töltött ponty | 32 |
Szalonnás pontytej tojással | 33 |
Makói haltepertő | 34 |
Kiskőrősi paradicsomos hal | 34 |
Sajtos busa- vagy amurszelet | 35 |
Hirtelen sült petrezselymes amur | 36 |
Tepsis sült kecsege | 36 |
Szalonnába bundázott apróhal | 37 |
Sült angolna zöldborsóval | 38 |
Halszeletek hagyomás káposztával | 39 |
Rakott burgonya pontyfilével | 39 |
Halszeletek rácosan | 40 |
Hortobágyi tepsis balin | 41 |
Zöldbabos, sajtos halszeletek | 42 |
Uborkás halszeletek barna vajjal | 43 |
Svábos rakott süllőszeletek | 44 |
Fokhagymás csuka gombás burgonyával | 45 |
Tepsis, szardellás csuka | 46 |
Harcsa savanyú káposztával | 47 |
Szaggatott csuka savanyú káposztával | 47 |
Tejfölös harcsa sütőben sütve | 48 |
"Sajkás" haltej | 49 |
Rozmaringos amurszelet | 50 |
Ikrapogácsa | 51 |
Keszegvagdalt | 51 |
Halpogácsa | 52 |
Angolnakolbászkák | 53 |
Sajtos haltorta | 54 |
Vagdalt ponty | 54 |
Párolt halételek | 56 |
Badacsonyi süllő mazsolával | 56 |
Csukaszeletek halászosan | 57 |
Székely tormás csuka | 58 |
Harcsaszeletek tihanyi módra | 58 |
Spékelt harcsa | 59 |
Birsalmás, savanyú káposztás halikra | 60 |
Lecsós hal pákász módra | 60 |
Zöldséges halpaprikás | 61 |
Vörösboros halszeletek haltejjel | 62 |
Savanykás hal hentes módra | 63 |
Taljános pontyszeletek | 64 |
Vízimolnár pontypaprikás | 65 |
Pontyszeletek szőlővel | 66 |
Zöldséges ponty oroszosan | 67 |
Ponty vörösboros mártásban | 68 |
Úsztatott ponty | 68 |
Pontypörkölt | 69 |
Fokhagymás keszeg | 70 |
Tejfeles-gombás kecsege | 71 |
Tormás amurfilék | 72 |
Fehérboros busa vagy amur lengyelesen | 72 |
Tejszínes gombás busa | 73 |
Busaszeletek kaprosan | 74 |
Compó fehérborral | 75 |
Angolna hordóskáposztával | 75 |
Gombás angolnapaprikás | 76 |
Sörben főtt angolna | 77 |
Főtt hideg hal | 78 |
Halsaláta | 78 |
Halsaláta pisztrángból | 79 |
Halmajonéz | 80 |
Hideg fogas | 80 |
Kocsonyázott hal 1. | 81 |
Kocsonyázott hal 2. | 82 |
Kocsonyázott hal 3. | 82 |
Halsalátával töltött paradicsom | 83 |
Halsaláta heringből | 84 |
Hidegharcsa | 85 |
Hideg kecsege | 86 |
Kaviár készítése | 87 |
Halászlé 1. (pontyból) | 87 |
Halászlé 2. (vegyes halból) | 88 |
Halászlé 3. (királynő módra) | 89 |
Halászlé 4. | 90 |
Halleves szakács módra | 91 |
Halleves al-dunaiasan | 91 |
Halleves paprikásan | 92 |
Halleves savanyúan | 93 |
Forrázott fogas | 94 |
Fogas vajban | 95 |
Süllő Molnárné módra | 96 |
Süllőfilé bakonyi módra | 97 |
Süllőfilé jóasszony módra | 98 |
Harcsa paprikásan | 99 |
Harcsa roston | 100 |
Harcsa párizsiasan | 100 |
Harcsa rántva | 101 |
Harcsa rizzsel | 102 |
Nyárson sült kecsege | 102 |
Tepsiben sült kecsege | 103 |
Ponty különleges módra | 104 |
Rácponty | 104 |
Ponty oroszosan 1. | 105 |
Ponty oroszosan 2. | 106 |
Ponty rántva | 106 |
Ponty roston | 107 |
Paprikás ponty | 108 |
Pörkölt ponty | 109 |
Tejfölös ponty | 110 |
Forrázott ponty | 110 |
Ponty vajban | 112 |
Szálkás apróhalak felhasználása | 113 |
Pisztráng rántva | 114 |
Pisztráng borban | 114 |
Töltött hal | 115 |
Vörösboros hal | 116 |
Párolt hal | 116 |
Gombás főtt hal | 117 |
Vagdalt csuka | 118 |
Mártások | 119 |
Majonéz alapmártás | 119 |
Majonézmártás | 119 |
Tartármártás | 120 |
Remuládmártás | 120 |
Zöldmártás | 121 |
Tejszínhabos mártás | 121 |
Tejszínes gombamártás | 122 |
Hollandi mártás | 123 |
Fehérbormártás | 123 |
A halételek kiegészítői | 125 |
Vajas burgonya | 125 |
Burgonyapüré | 125 |
Pirított burgonya | 126 |
Tojásos burgonyapép | 126 |
Galuska | 127 |
Vajasgaluska | 128 |
Gyúrt tészta | 128 |
Csipetke | 129 |
Szélesmetélt | 129 |
Csuszatészta | 129 |
Kedvenc receptjeim | 131 |
Rácponty | 131 |
Roston sült pontyszelet | 131 |
Rántott ponty | 132 |
Mátyás ponty | 132 |
Tiszai paprikás ponty | 133 |
Ponty Molnárné módra | 133 |
Ponty jóasszony módra | 134 |
Ponty matróz módra | 135 |
Provanszi halfilé | 135 |
Petrezselymes tonhal | 136 |
Sajtos sült hal | 137 |
Tengeri hal kapormártásban | 137 |
Sörben sült hal | 138 |
Karfiolos rakott hal | 138 |
Halropogós | 139 |
Firenzei hal | 140 |
Angolna matróz módra | 141 |
Fogas vagy süllő roston | 141 |
Fogas vagy süllő balatoni módra | 142 |
Gombás fogas vagy süllő | 142 |
Tárkonyos kecsege | 143 |
Sült pisztráng | 144 |