kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Tóth Könyvkereskedés |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 155 oldal |
| Sorozatcím: | Vilma néni |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-9029-05-x |
| A halételek elkészítése | 3 |
| Levesek, hideg halételek | 5 |
| Tejfölös, zöldséges halleves | 5 |
| Böjti tárkonyos halleves | 6 |
| Savanyú vegyes halleves | 6 |
| Kecsegeleves májgaluskával | 7 |
| Citromos halikraleves | 8 |
| Pontyikraleves | 9 |
| Pontyhalászlé | 10 |
| Szegedi halászlé | 10 |
| Bajai halászlé | 11 |
| Halászlé régiesen | 12 |
| Halászlé al-dunai módra | 13 |
| Pikáns halászlé | 14 |
| Pásztoros halászlé | 14 |
| Fokhagymás apróhalleves | 15 |
| Tejfölös, tárkonyos halleves | 16 |
| Törpeharcsagulyás | 16 |
| Citromos busaraguleves | 17 |
| Gombás halgombócleves | 18 |
| Böjti halbélleves | 19 |
| Tejfölös halaprólékleves | 19 |
| Révfalusi pontyleves | 20 |
| Suhantott halászlé | 21 |
| Halerőleves | 22 |
| Halgaluska | 23 |
| Pontykocsonya | 23 |
| Hideg harcsa | 24 |
| Halsaláta | 25 |
| Halikrasaláta | 26 |
| Hideg, pácolt angolna | 26 |
| Pisztráng fehérborban | 27 |
| Sült halételek | 28 |
| Süllő palócosan | 28 |
| Töltött hal böllér módra | 28 |
| Dióval töltött csuka | 29 |
| Süldőpontyok gombás töltelékkel | 30 |
| Pontyszeletek pékmester módra | 31 |
| Töltött ponty | 32 |
| Szalonnás pontytej tojással | 33 |
| Makói haltepertő | 34 |
| Kiskőrősi paradicsomos hal | 34 |
| Sajtos busa- vagy amurszelet | 35 |
| Hirtelen sült petrezselymes amur | 36 |
| Tepsis sült kecsege | 36 |
| Szalonnába bundázott apróhal | 37 |
| Sült angolna zöldborsóval | 38 |
| Halszeletek hagyomás káposztával | 39 |
| Rakott burgonya pontyfilével | 39 |
| Halszeletek rácosan | 40 |
| Hortobágyi tepsis balin | 41 |
| Zöldbabos, sajtos halszeletek | 42 |
| Uborkás halszeletek barna vajjal | 43 |
| Svábos rakott süllőszeletek | 44 |
| Fokhagymás csuka gombás burgonyával | 45 |
| Tepsis, szardellás csuka | 46 |
| Harcsa savanyú káposztával | 47 |
| Szaggatott csuka savanyú káposztával | 47 |
| Tejfölös harcsa sütőben sütve | 48 |
| "Sajkás" haltej | 49 |
| Rozmaringos amurszelet | 50 |
| Ikrapogácsa | 51 |
| Keszegvagdalt | 51 |
| Halpogácsa | 52 |
| Angolnakolbászkák | 53 |
| Sajtos haltorta | 54 |
| Vagdalt ponty | 54 |
| Párolt halételek | 56 |
| Badacsonyi süllő mazsolával | 56 |
| Csukaszeletek halászosan | 57 |
| Székely tormás csuka | 58 |
| Harcsaszeletek tihanyi módra | 58 |
| Spékelt harcsa | 59 |
| Birsalmás, savanyú káposztás halikra | 60 |
| Lecsós hal pákász módra | 60 |
| Zöldséges halpaprikás | 61 |
| Vörösboros halszeletek haltejjel | 62 |
| Savanykás hal hentes módra | 63 |
| Taljános pontyszeletek | 64 |
| Vízimolnár pontypaprikás | 65 |
| Pontyszeletek szőlővel | 66 |
| Zöldséges ponty oroszosan | 67 |
| Ponty vörösboros mártásban | 68 |
| Úsztatott ponty | 68 |
| Pontypörkölt | 69 |
| Fokhagymás keszeg | 70 |
| Tejfeles-gombás kecsege | 71 |
| Tormás amurfilék | 72 |
| Fehérboros busa vagy amur lengyelesen | 72 |
| Tejszínes gombás busa | 73 |
| Busaszeletek kaprosan | 74 |
| Compó fehérborral | 75 |
| Angolna hordóskáposztával | 75 |
| Gombás angolnapaprikás | 76 |
| Sörben főtt angolna | 77 |
| Főtt hideg hal | 78 |
| Halsaláta | 78 |
| Halsaláta pisztrángból | 79 |
| Halmajonéz | 80 |
| Hideg fogas | 80 |
| Kocsonyázott hal 1. | 81 |
| Kocsonyázott hal 2. | 82 |
| Kocsonyázott hal 3. | 82 |
| Halsalátával töltött paradicsom | 83 |
| Halsaláta heringből | 84 |
| Hidegharcsa | 85 |
| Hideg kecsege | 86 |
| Kaviár készítése | 87 |
| Halászlé 1. (pontyból) | 87 |
| Halászlé 2. (vegyes halból) | 88 |
| Halászlé 3. (királynő módra) | 89 |
| Halászlé 4. | 90 |
| Halleves szakács módra | 91 |
| Halleves al-dunaiasan | 91 |
| Halleves paprikásan | 92 |
| Halleves savanyúan | 93 |
| Forrázott fogas | 94 |
| Fogas vajban | 95 |
| Süllő Molnárné módra | 96 |
| Süllőfilé bakonyi módra | 97 |
| Süllőfilé jóasszony módra | 98 |
| Harcsa paprikásan | 99 |
| Harcsa roston | 100 |
| Harcsa párizsiasan | 100 |
| Harcsa rántva | 101 |
| Harcsa rizzsel | 102 |
| Nyárson sült kecsege | 102 |
| Tepsiben sült kecsege | 103 |
| Ponty különleges módra | 104 |
| Rácponty | 104 |
| Ponty oroszosan 1. | 105 |
| Ponty oroszosan 2. | 106 |
| Ponty rántva | 106 |
| Ponty roston | 107 |
| Paprikás ponty | 108 |
| Pörkölt ponty | 109 |
| Tejfölös ponty | 110 |
| Forrázott ponty | 110 |
| Ponty vajban | 112 |
| Szálkás apróhalak felhasználása | 113 |
| Pisztráng rántva | 114 |
| Pisztráng borban | 114 |
| Töltött hal | 115 |
| Vörösboros hal | 116 |
| Párolt hal | 116 |
| Gombás főtt hal | 117 |
| Vagdalt csuka | 118 |
| Mártások | 119 |
| Majonéz alapmártás | 119 |
| Majonézmártás | 119 |
| Tartármártás | 120 |
| Remuládmártás | 120 |
| Zöldmártás | 121 |
| Tejszínhabos mártás | 121 |
| Tejszínes gombamártás | 122 |
| Hollandi mártás | 123 |
| Fehérbormártás | 123 |
| A halételek kiegészítői | 125 |
| Vajas burgonya | 125 |
| Burgonyapüré | 125 |
| Pirított burgonya | 126 |
| Tojásos burgonyapép | 126 |
| Galuska | 127 |
| Vajasgaluska | 128 |
| Gyúrt tészta | 128 |
| Csipetke | 129 |
| Szélesmetélt | 129 |
| Csuszatészta | 129 |
| Kedvenc receptjeim | 131 |
| Rácponty | 131 |
| Roston sült pontyszelet | 131 |
| Rántott ponty | 132 |
| Mátyás ponty | 132 |
| Tiszai paprikás ponty | 133 |
| Ponty Molnárné módra | 133 |
| Ponty jóasszony módra | 134 |
| Ponty matróz módra | 135 |
| Provanszi halfilé | 135 |
| Petrezselymes tonhal | 136 |
| Sajtos sült hal | 137 |
| Tengeri hal kapormártásban | 137 |
| Sörben sült hal | 138 |
| Karfiolos rakott hal | 138 |
| Halropogós | 139 |
| Firenzei hal | 140 |
| Angolna matróz módra | 141 |
| Fogas vagy süllő roston | 141 |
| Fogas vagy süllő balatoni módra | 142 |
| Gombás fogas vagy süllő | 142 |
| Tárkonyos kecsege | 143 |
| Sült pisztráng | 144 |