Fülszöveg
>
?
m
V
arriKonyna
20 perces finomságok receptkönyve
200, pillanatok alatt elkészíthető recept: könnyű és egyszerű fogások minden alkalomra, biztos sikerrel, megalkotásuk fortélyait több mint 750 fénykép lépésről lépésre mutatja be .
• Több száz ötletes recept elfoglalt háziasszonyoknak arról, hogyan kell elkészíteni a reggelit, az ebédet, milyen különlegességekkel fogadjuk vendégeinket, vagy hogy egyáltalán mit főzzünk meg gyorsan és egyszerűen.
• Útmutató ahhoz, hogyan használjuk fel okosan a legjobb, friss alapanyagokat, miként készítsünk belőlük egyszerűen étvágygerjesztő, energiával teli harapnivalókat, tartalmas főfogásokat és ellenállhatatlan desszerteket.
• Megismerkedhetünk több tucat olyan recepttel és ötlettel, melyek segítségével a legelfoglaltabb szakács is köny-nyen, szinte percek alatt elkészítheti a rafináltnak tűnő tengeri finomságokat, pácolt húsokat, zamatos töltött zöldségeket. Mindehhez kevesebb időre lesz szükség, mint a boltban kapható félkész...
Tovább
Fülszöveg
>
?
m
V
arriKonyna
20 perces finomságok receptkönyve
200, pillanatok alatt elkészíthető recept: könnyű és egyszerű fogások minden alkalomra, biztos sikerrel, megalkotásuk fortélyait több mint 750 fénykép lépésről lépésre mutatja be .
• Több száz ötletes recept elfoglalt háziasszonyoknak arról, hogyan kell elkészíteni a reggelit, az ebédet, milyen különlegességekkel fogadjuk vendégeinket, vagy hogy egyáltalán mit főzzünk meg gyorsan és egyszerűen.
• Útmutató ahhoz, hogyan használjuk fel okosan a legjobb, friss alapanyagokat, miként készítsünk belőlük egyszerűen étvágygerjesztő, energiával teli harapnivalókat, tartalmas főfogásokat és ellenállhatatlan desszerteket.
• Megismerkedhetünk több tucat olyan recepttel és ötlettel, melyek segítségével a legelfoglaltabb szakács is köny-nyen, szinte percek alatt elkészítheti a rafináltnak tűnő tengeri finomságokat, pácolt húsokat, zamatos töltött zöldségeket. Mindehhez kevesebb időre lesz szükség, mint a boltban kapható félkész ételek felmelegítéséhez.
• Konyhaművészeti repertoárját sok más ínyencség között a könnyen és gyorsan elkészíthető tejszínes, füstölt iaza-cos pennével, a vörös nbizlis báránysülttel, néhány különleges vegetáriánus fogással, és nem utolsó sorban a gombás szufiéval gazdagíthatja.
• Minden recepthez részletes útmutatót kap, amely lépésről lépésre leírja, hogyan készítse el a fogásokat. A közel 750 színes fénykép érhetővé teszi a fortélyok pontos elsajátítását.
• Leírást olvashat, amelynek alapján kiválaszthatja azt a fogást, ami legkevésbé veszélyezteti Ön és szerettei egészségét.
á
¦ .-ík.-«
¦¦y-ij
M' ;
¦! i ; II
I. I
r. . ¦
. ¦ 1 ¦ :
r ! I
i : ¦ 11
' - í:. ' ^ i.- ^
! ' I i . ¦
.(1 ' 'I 'i'i h í 1.
, I
l'i' .;'.i ' ' ' ' : i'l : ¦ ' i , . ¦ ' ^ I,
iVKv !¦
, 1 IHSi'í i ''¦¦fl
mmiám
Vili ám konyha
20 perces finomságok receptkönyve
Ez a szakácskönyv olyan alapmű, amelynek segítségével az előkészítéssel együtt néhány perc alatt zamatos, különleges fogásokat készíthetünk. A 200 gyors recept között a legkülönfélébb alkalmakra találhatunk ötleteket, megismerkedhetünk számos energiadús reggelivel, friss alapanyagokból készült, tartalmas ebéddel, az egész családot az asztalhoz hívogató vacsorákkal. Varázslatosan egyszerű, mindenkit elbűvölő desszertekkel éppúgy gazdagíthatja gasztronómiai repertoárját a ház asszonya, mint a váratlan vendégeknek elkészíthető receptötlettel, de a kerti sütögetésekhez is találunk ínyencségeket.
A szakértelemmel összeállított bevezető részletesen leírja, hogyan főzhetünk gyorsan és időtakaré-kosan, anélkül, hogy egészségtelenül táplálkoznánk vagy lemondanánk az ízek és a főzés élvezetéről. Ehhez természetesen szükségünk van megfelelő konyhai eszközökre, ötletekre, és megismerkedhetünk néhány nélkülözhetetlen, de egyszerű alapié, mártás receptjével, amelyek segítségével - időtaka-rékosan - mindenki ízlését, ízek iránti vágyát ki tudjuk elégíteni.
Több olyan receptet is találhatunk ebben a könyvben, aminek valószínűleg a legválogatósabb vendég vagy családtag sem tud majd ellenállni, kiegészíthetjük a könnyű finomságok megalkotásának tudományát például a borsmustáros olasz tésztáéval vagy a vendégek körében biztos sikerre számító thai párolt kagylóéval. Csodálatos ötleteket meríthetünk a kerti sütögetésekhez - kipróbálhatjuk a roston sült füstölt lazacot vagy a tüzes csirkeszárnyakat és biztosan bekerül kedvenceink közé a pillanatok alatt kész dobva-rázva sütött sárgarépa mangóval és gyömbérrel. Verhetetlen fogás lesz a gyorsan elkészíthető Sztroganov bélszín, de nem marad le mögötte a mozgalmas nap végén hamar kész Arnold Bennett omlettje sem, vagy a könnyű házi desszertek, például az áfonyás habcsók, s a hideg csokoládés madártej pedig egész biztos, hogy kiszorítják konyhánkból a boltban vásárolt mélyhűtött édességeket.
A recepteket több mint 750 színes fénykép illusztrálja, szinte minden lépést láthatunk, nem beszélve a készen feltálalt költeményekről készült fotókról. Biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz nehéz kiválasztani a receptek közül az éppen aktuális kedvencet. Ha kézbe vesszük ezt a könyvet, nem fogunk idegeskedni amiatt, hogy vajon időben elkészül-e a vacsora, s több időt szentelhetünk az étkezés és a vendéglátás élvezetének.
Vissza