kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Novum Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 143 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-9334-91-x |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva. |
Áfonyás pulykasült | 54 |
Alföldi vadnyúlcomb vörösboros aszalt szilvával | 103 |
Ananászos kacsa | 61 |
Ánizsos csirke | 47 |
Barbecue bárányborda mustárral | 95 |
Bajor töltött rostélyos | 85 |
Balkán húspogácsa | 73 |
Barackos párnafánk | 123 |
Bécsi sertésrolád | 69 |
Bélszín Budapest módra | 83 |
Bélszín Wellington módra | 89 |
Borjúlábszár milániói módra | 77 |
Borscs | 32 |
Brasato | 86 |
Burgundi marhatokány | 84 |
Búzalepény | 98 |
Csípős bébiördögpolip | 106 |
Csirkés Cézár-saláta | 21 |
Csirkeleves kókusztejjel, chilivel | 37 |
Csongrádi boros kacsa | 60 |
Coq au vin | 48 |
Currys borjúmáj banánnal | 78 |
Édes-savanyú sertéscomb | 70 |
Elzászi húsos káposzta | 75 |
Erdélyi rakott karaj | 72 |
Erdélyi sáfrányos halleves | 41 |
Eszterházy-rostélyos | 81 |
Fácánsült szőlővel | 102 |
Fehérboros tengerész sertésborda | 68 |
Fekete babos feijoada | 67 |
Füstös borjúkotlett | 79 |
Fűszeres csirke | 45 |
Galambpástétom búzalepénnyel | 98 |
Galuska parmezánnal | 135 |
Garnéla bellavista módra | 111 |
Gombás gnocchi paradicsommártással | 117 |
Gombás nyelvhalfilé vallon módra | 107 |
Grazi csirkemell tésztában | 50 |
Gyömbéres libaszárnyak | 63 |
Gyömbéres báránycomb | 94 |
Gyömbéres csirke | 53 |
Hagymaleves | 34 |
Haifa-saláta | 27 |
Hariraleves | 40 |
Hátszín fűszerköntösben | 82 |
Hummusz | 29 |
Húsos pizza | 120 |
Isztambuli rizses csirkecomb | 44 |
Joghurtos görög saláta | 28 |
Joghurtos pulyka | 57 |
Juhsajtos hajdinagaluska | 135 |
Juhtúrós-szalonnás sztrapacska | 116 |
Kakukkfüves marhavagdalt | 80 |
Káposztás knédli | 136 |
Kapribogyós avokádósaláta | 25 |
Kapros salátaleves | 39 |
Kincses levesek | 35 |
Katalán lazacgombócok | 108 |
Kebabcse | 66 |
Konyakos csirke | 52 |
Libacomb vörös káposztával | 62 |
Lyoni bárányborda | 92 |
Magyaros burgonyás rétes | 139 |
Makréla fetasajttal, paradicsommal | 113 |
Marengo csirke | 51 |
Mediterrán kacsanyárs | 58 |
Narancsos kacsa | 59 |
Narancsos palacsinta | 127 |
Nápolyi töltött borjúcomb | 76 |
New York-saláta | 24 |
Nizzai saláta | 26 |
Nyírségi gombócleves | 38 |
Nyúlgerinc tormás áfonyamártással | 97 |
Őzvagdalt vargányagomba-mártással | 100 |
Palacsinta juharos szederrel | 125 |
Párolt, pirított kecskecomb fehérborban | 99 |
Pirított galamb csokoládéval | 96 |
Pisztráng firenzei módra | 109 |
Pizza pármai sonkával | 121 |
Rizskonfettivel töltött kellabda | 138 |
Rizsboros terijaki | 71 |
Rozmaringos bárány | 93 |
Sajtos fánk | 122 |
Serrano bableves | 36 |
Sombrero palacsinta | 126 |
Sopszkasaláta | 20 |
Spagetti carbonara | 118 |
Spenótos-zöldséges galuska | 135 |
Sült marhatekercs | 87 |
Sült rizs | 130 |
Sült zöldségek | 131 |
Sunshine-saláta | 23 |
Sváb húsos derelye | 119 |
Szecsuáni csirke | 46 |
Székelygulyás | 74 |
Tandoori csirke | 49 |
Távol-keleti palacsinta | 124 |
Tejszínes tintahal fekete spagettivel | 110 |
Tiroli zsemlegombóc | 140 |
Tőkehal fekete kagylóval | 112 |
Töltött szőlőlevél | 137 |
Vadkacsamell szárított paradicsommal töltve | 101 |
Velencei pulykamáj puliszkával | 56 |
Veronai pulykamell vargányával vagy szarvasgombával | 55 |
Vörösboros provance-i marharagu | 88 |
Waldorf-saláta | 22 |
Zelleres csirkeleves | 33 |
Zöldfűszeres tésztafonat | 132 |
Zürichi röszti | 133 |