1.062.411

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vidám főzőiskola

Szerző
Fordító
Budapest
Kiadó: Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: A könyv színes illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Jó reggelt!
Tej10
Kávé10
Kakaó10
Tea 11
Csipkebogyótea12
Péksütemény vagy kenyér?12
A nylonzacskók titka
Zöld pástétom17
Retek tejfellel18
Húspátétom18
Szardíniás vagy szardellapasztás kenyér18
Tojáspástétom18
Túrókrém19
Zöldségpástétom19
Kását főzőtt Annuska
Búzadarakása23
Tejberizs23
Hogyan indult a tojás vándorútra?
Lágy tojás27
Tojás pohárban27
Kemény tojás27
Tükörtojás - ökörszem27
Szalonnával, sonkával vagy kolbásszal készült sült tojás28
Egyszerű rántotta28
Hagymás rántotta29
Borsós rántotta29
Rántotta karfiollal mint "rántott velő"29
Savanyú tojás30
Orosz tojás (kaszinótojás)30
Bundás kenyér31
Mivel táplálkozott a bükkfadöntögető?
Brindzás (liptói túrós) galuska35
Galuska ostyepkával (speciális füstölt sajt)36
Káposztaleves36
Messziről jött hozzánk
Fejes saláta43
Uborkasaláta43
Uborkasaláta paprikával és paradicsommal43
Paprikasaláta43
Paradicsomsaláta44
Tojásos paradicsomsaláta44
Gyenge fiatal zöldségsaláta45
Reteksaláta45
Nyers vörös- vagy fehérkáposztából készített saláta46
Zellersaláta46
Nemcsak saláta
Sárgarépa-főzelék50
Zöldborsó répával51
Finomfőzelék51
Karalábéfőzelék51
Zöldbabfőzelék52
Tökfőzelék52
Spenót52
Sóska tojással53
Karfiol53
Kirántott karfiol54
Főtt karfiol vajjal54
Karfiolkrokett54
Sárgarépakrokett55
Lecsó55
Édes káposzta56
Párolt káposzta56
Kelbimbó57
Kelbimbó pirított zsemlemorzsával57
Fagyasztott gyors ételek
Fagyasztott töltött paprika60
Fagyasztott vagdalt hús60
Fagyasztott szilvás gombóc60
Fagyasztott halfilé61
Kirántott halfilé61
Ráchal61
Halpaprikás62
Sült hal lecsóval 62
Gombával töltött halfilétekercs62
Körülnézük az éléskamrában
Kísértés, azaz mit kezdjünk pénz nélkül
Alapmártás 71
Paradicsommártás71
Metélőhagyma-mártás71
Kapormártás71
Savanyú burgonya72
Tésztafélék73
Makaróni olasz módra73
Alma pongyolában73
Mammutbifsztek
Sült kolbász77
Szalámikosár77
Vagdalt hús77
Hirtelensült78
Kirántott szelet78
Natúrszelet78
Bifsztek80
Hagymás borjú- vagy sertésmáj80
Csirkepaprikás82
Rablóhús82
Vagdalt hús paradicsommal83
Tejszínhabos csoda
Malakov-torta87
Töltött ostya87
Meggyes golyók88
Mandulabomba89
Van, aki cukorral szereti, van, aki sósan...
Palacsinta95
Kelt palacsinta95
Fánk96
Hússal töltött palacsinta96
Kiflifelfújt96
Eper- vagy málnakrém pudinggal97
Túrógombóc97
A technika bevonul a konyhába
Gyümölcslékoktél101
Gyümölcshab101
Répasaláta101
Konzerv- vagy mirelit borsóból készült püré102
Tejkoktélok tojással102
Hideg üdítő italok102
Amit sohasem ununk meg
Tojásos szendvics108
Sonkás kenyérszeletek108
Sajtos-tojásos meleg szendvics108
Kolbászos szendvics109
Füstölt sajttal (ostyepka) készült szendvics109
Egy fogra való szendvics109
Hidegtál110
Verseny a parázs körül
Nyárson sült114
Papírba csomagolt nyárson sült - zsiványpecsenye115
Egytálétel
Paprikás krumli118
Lebbencsleves118
Gomba tojással118
Gulyás119
Hamis gulyásleves120
Gerslileves füstölt hús levéből120
Burgonyaleves120
Savanyú burgonyaleves121
Zöldségleves121
Húsleves 122
Gombaleves122
Orosz borscsleves123
Egy "késhegyni" jó tanács
Mértékek és súlyok124
Miből mennyit?126
Receptjeinkből összeállított étrend126
Az asztalnál127

Zela Inovecká

Zela Inovecká műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Zela Inovecká könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Vidám főzőiskola Vidám főzőiskola Vidám főzőiskola Vidám főzőiskola

A lapélek és néhány lap foltos.

Állapot:
1.180 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba