1.062.356

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A nyers étel csodája

Szerző
Fordító
Budapest
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 235 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-2911-03-8
Megjegyzés: Színes fotókkal és néhány fekete-fehér ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná. A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot - vitaminokat, enzimeket stb. - elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén. Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján."
Váradi Tibor

Mit tesz egy szülő, akinek 9 éves gyermekénél cukorbetegséget diagnosztizálnak és inzulin adagolását írják elő? Victoria... Tovább

Fülszöveg

"Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná. A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot - vitaminokat, enzimeket stb. - elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén. Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján."
Váradi Tibor

Mit tesz egy szülő, akinek 9 éves gyermekénél cukorbetegséget diagnosztizálnak és inzulin adagolását írják elő? Victoria Boutenko kétségbeesetten kereste a megoldást, és végül a nehezebbik utat választotta: egyik napról a másikra áttért a családjával a nyers, növényi táplálkozásra. Az eredmény nem maradt el: kisfia cukorszintje beállt a normális értékre, az iskolai teljesítménye pedig közepesről kitűnőre javult.
Nagy csodálója vagyok Victoriának, aki hihetetlen elszántsággal és kitartással gyógyította meg nem csak fiát, hanem egész családját az élő ételek segítségével. Jómagam ennek a könyvnek a hatására döntöttem úgy négy évvel ezelőtt, hogy felhagyok a főzéssel, és én is áttérek az enzimdús, élő ételek fogyasztására. A nyers táplálkozásban Victoria könyve alapmű, ajánlom szeretettel.
Lénárt Gitta Vissza

Tartalom

Előszó a magyar kiadáshoz9
Köszönetnyilvánítás13
A nyers család
Egy igaz történet a "felébredésről"
Tanmese16
Lefelé a lejtőn18
"Nyersnek" lenni vagy nem "nyersnek" lenni?23
Igor története25
A kezdetek28
Ez tényleg működik!30
Engedni, hogy a testünk vezessen34
Száz százalék36
A nyers koszt bejáratása41
"Mennyei élvezet"43
Testünk szól hozzánk47
Anyagi válság50
Hittel élni52
Útra kelünk54
Gyalogtúra főzés nélkül56
Ashland64
Boldog vég vagy boldog kezdet?66
A tizenéves Szergej üzenete68
Tudomány vagy intuíció?76
Valya álma78
Receptek biotermesztésből származó, élő növényi alapanyagokból79
Életet adó zöldek
Bevezetés103
Merjünk megfigyelni!104
Mi hiányzott a nyers étrendünkből?109
Hogyan étkeznek a csimpánzok?112
A zöld turmixok forradalma121
Miért nehéz szeretni a zöldeket?129
A zöld levelűek: egy új ételcsoport136
A zöld levelűek gazdag fehérjetartalma140
Rost: a "varázsszivacs"147
A gyomorsav jelentősége154
A roseburgi kísérlet160
A zöldek lúgosabbá teszik a szervezetet169
Az egészséges termőtalaj értékesebb az aranynál176
A klorofill gyógyító ereje182
A növények bölcsessége187
Állkapocstréning193
Dr. Ann Wigmore tiszteletére196
Visszajelzések199
Édes zöld turmixok216
Pikáns zöld turmixok222
Fotóalbum225

Victoria Boutenko

Victoria Boutenko műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Victoria Boutenko könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem