1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Versenyképes kis- és középvállalkozások az Európai Unióban

Tájékoztató füzet II./Minőségi termelés a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban

Szerkesztő
Szeged
Kiadó: Csongrád Megyei Agrárkamara
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 101 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A minőségirányítás és szabványok jelentősége 3
Minőség-ellenőrzés és minőségbiztosítás az élelmiszer-ipari ágazatokban 6
Az élelmiszer előállítás speciális szabályai 11
Termék specifikus élelmiszer előállítási szabályok 16
Speciális szabályok 19
Minőségi követelmények 23
Hatósági élelmiszer-ellenőrzés 26
Termékvédelem, terméktanúsítás 32
A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer gyakorlati alkalmazása 36
Magyar Élelmiszerkönyv 41
A minőségbiztosítás gyakorlati tapasztalatai 54
Minőségügyi rendszerek bevezetésének és alkalmazásának tapasztalatai 78
Irodalomjegyzék 102
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Versenyképes kis- és középvállalkozások az Európai Unióban
Állapot:
1.880 Ft
940 ,-Ft 50
5 pont kapható
Kosárba