kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Food Time Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 79 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 13 cm |
ISBN: | 963-9467-15-4 |
Január | |
Alföldi burgonya | 4 |
Bajor káposzta kolbásszal | 4 |
Holland sült burgonya | 4 |
Omlett-torta | 5 |
Sajtos meleg szendvics | 5 |
Sajtoska | 6 |
Sajttal töltött fasírt | 6 |
Savanyú tojásleves | 7 |
Sonkás meleg szendvics | 7 |
Spanyol burgonyafőzelék | 7 |
Tejben párolt csirkemell | 8 |
Tonhal pikáns mártásban | 8 |
Február | |
Almás rizskocka | 9 |
Angolos virslifelfújt | 9 |
Burgonyaleves kaporral | 10 |
Csirkemáj gombával | 10 |
Csontleves gombagombóccal | 10 |
Kolbászos szendvics | 11 |
Madaras rizs | 11 |
Majoránnás csirkemell vajmártásban | 11 |
Milánói spagetti | 12 |
Párizsis rakott burgonya | 13 |
Szerb rizses hús | 13 |
Tonhal sörtésztában sütve | 13 |
Március | |
Csirkemáj vadasan | 14 |
Egyszerű raguleves | 14 |
Egyszerű zöldségleves | 14 |
Francia ragu | 15 |
Gombás currys csíkok | 15 |
Gombás rántott csirkemell | 16 |
Gombás tarhonya | 16 |
Hamis túrógombóc | 16 |
Karfiol hallal | 17 |
Londoni tonhalszelet | 17 |
Sajtos burgonyaleves | 17 |
Sonkás bugonyafelfújt | 18 |
Sült burgonya tűzdelt szafaládéval | 18 |
Zöldségropogós | 19 |
Zöldséges erőleves | 19 |
Április | |
Bélszínroló mustáros mártással | 20 |
Burgonyás szelet (tócsni) | 20 |
Csirkeaprólék almamártásban | 20 |
Csirkemell ömlesztett sajttal | 21 |
Gombaleves | 21 |
Gombás rakott krumpli | 21 |
Hamis máglyarakás | 22 |
Húsos ribizli | 22 |
Kelbimbó krémmártással | 22 |
Ludaskása | 23 |
Olasz rántotta | 23 |
Paprikás krumpli galuskával | 24 |
Parajfőzelék rántott tojással | 24 |
Rakott tök | 25 |
Székelygulyás | 25 |
Tejfölös rakott metélt | 25 |
Tojásos galuska | 26 |
Vargabéles | 26 |
Zellerkrémleves | 26 |
Zöldséggel tűzdelt sertéscomb | 27 |
Zöldborsós ragu | 27 |
Május | |
Csirkeaprólék ribizlivel | 28 |
Főtt tojással rakott karfiol | 28 |
Francia hagymaleves | 29 |
Göngyölt sonka | 29 |
Juhtúrós bundás kenyér | 29 |
Káposztaleves húsgombóccal | 30 |
Rakott makaróni | 30 |
Rizsfelfújt | 30 |
Sajtos-gombás tonhal | 31 |
Sajtos töltött karalábé | 31 |
Sertésborda hagymás burgonyával | 32 |
Szardíniás pirítós | 32 |
Tavaszi leves | 33 |
Túrógombóc | 33 |
Június | |
Amerikai csirkemell | 34 |
Csopaki aprópecsenye | 34 |
Gombás szelet | 35 |
Halas rakott burgonya | 35 |
Kapros juhtúrós galuska | 36 |
Karalábéfőzelék húsgombóccal | 36 |
Kolbászos rakott paraj | 36 |
Körített rizses hús | 37 |
Rakott kifli | 37 |
Rántott-töltött csirkemell | 38 |
Sonkás zsemleszeletek | 38 |
Svéd galuska | 39 |
Tejfölös tojásfészek | 39 |
Július | |
Boursin keverék | 40 |
Csirke falusi módra | 40 |
Csirkemáj fehérborban | 41 |
Gombás tészta | 41 |
Hideg zöldségkrémleves | 41 |
Mákos guba | 42 |
Meggygaluska tejmártásban | 42 |
Nyári gulyásleves | 42 |
Paradicsomos gombócok | 43 |
Paradicsomos húsos káposzta | 43 |
Sopszka saláta | 44 |
Spanyol fejes saláta | 44 |
Tejfölös-tojásos újburgonya | 44 |
Tonhal kapormártással | 45 |
Tökkrémfőzelék tükörtojással | 45 |
Augusztus | |
Amerikai parajsaláta | 46 |
Francia fejes saláta | 46 |
Káposztás kocka | 47 |
Karfiolos kosárkák | 47 |
Lecsó római módra agyagedényben | 48 |
Petrezselymes tonhal | 48 |
Pirított máj | 48 |
Pörkölttorta | 49 |
Rakott csirkeszárnyak brokkolival | 49 |
Rakott karalábé | 50 |
Rizsben sült tojás | 50 |
Sárgadinnye-krémleves | 51 |
Szabolcsi fehér burgonyaleves | 51 |
Töltött tökkarikák | 51 |
Váradi sonkás kocka | 52 |
Szeptember | |
Betyárzöldbab | 53 |
Lecsó vagdalt hússal | 53 |
Nyári rakott káposzta agyagedényben | 53 |
Olasz rakott burgonya | 54 |
Őszibarackleves | 54 |
Padlizsánfőzelék | 55 |
Rakott zöldbab | 55 |
Rántott karfiol sonkamártással | 55 |
Sajtos sült hal | 56 |
Sóskakrémleves | 56 |
Tejszínhabos diós metélt | 57 |
Töltött paprika | 57 |
Zöldséges rakott rizs | 57 |
Október | |
Cukkini tojással | 58 |
Gombás hús kalappal | 58 |
Kapros töltött káposzta | 58 |
Kapros zöldbab | 59 |
Karfiolos tekercs | 59 |
Lecsós hús | 60 |
Natúr máj párolt rizssel | 60 |
Olasz sajtos makaróni | 61 |
Rántott cukkini | 61 |
Sárgaborsó-főzelék | 61 |
Szilvaleves | 62 |
Töltött patisszon | 62 |
Tőtike | 62 |
Túrófánk | 63 |
November | |
Almás csirkecomb | 64 |
Babgulyás | 64 |
Burgonyasaláta erdélyiesen | 64 |
Citromos csirkemell | 65 |
Gyuvecs | 65 |
Húsos töltött zsemle | 66 |
Karalábéleves | 66 |
Krinolinos kelkáposzta | 67 |
Lebbencsleves | 67 |
Magyaros paprikás csirke | 67 |
Rakott kel | 68 |
Sertésborda tejfölösen makarónival | 68 |
Töltött gomba | 69 |
December | |
Almagombóc | 70 |
Bableves füstölt csülökkel | 70 |
Borleves | 71 |
Flamand saláta | 71 |
Gombás marhatokány | 71 |
Libahúsleves búzadarával | 72 |
Libamelles rakottas | 72 |
Nyers almakrém tejszínhabbal | 72 |
Rántott hal | 73 |
Sertéskocsonya | 73 |
Szalonnás lencse | 73 |
Tojásos hagymasaláta | 74 |
Töltött csirke | 74 |
Töltött káposzta | 75 |
Tyúkmell jóasszony módra | 75 |
Újházy-tyúkhúsleves | 76 |