1.061.411

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A magyaros konyha

Szerző
Grafikus
Fotózta
Budapest
Kiadó: Minerva
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 243 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A magyar konyha története3
A magyar konyha különleges főzéstechnikája9
Levesek és levesbetétek13
Egyszerű levesek14
Különleges levesek18
Levesek mint önálló ételek21
Levesbetétek24
Főzelékek és köretek27
Főzelékek27
Köretek33
Hideg és meleg előételek39
Hideg előételek39
Meleg előételek46
Hideg és meleg halételek57
Hideg halak58
Meleg halak60
Rákok-békák67
Húsok69
Marhahúsok72
Mártások88
Borjúhúsok92
Sertéshúsok105
Bárány- és ürühúsok125
Vad és vadszárnyas133
Házi szárnyasok143
Saláták162
Tészták167
Torták, krémmel töltött és vegyes tészták167
Teasütemények, piskóták, mézes tészták183
Pogácsák186
Kevert és égetett tészták187
Rétesek190
Kelt tészták192
Vajas tészták195
Főtt tészták198
Befőzés205
Befőttek készítése és gyümölcsök tartósítása206
Zöldségfélék tartósítása213
Sajtok218
Kevert italok és likőrök222
Coctailok223
Fizzek223
Likőrök224
Étrendek összeállítása226
Egyszerűbb étrendek a tavaszi hónapokra227
Egyszerűbb étrendek a nyári hónapokra228
Egyszerűbb étrendek az őszi hónapokra228
Egyszerűbb étrendek a téli hónapokra229
Alkalmi étrendek231
Betűrendes tárgymutató235

Venesz József

Venesz József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Venesz József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem