kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Meritum Bt.-Fejér Megyei Pedagógiai és Szolgáltató Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 25 oldal |
Sorozatcím: | Családellátó és háztartás-gazdaságtani ismeretek |
Kötetszám: | 4 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-04-3645-0 |
Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér illusztrációval. |
A vendégség illemszabályai | 3 |
Jellegzetes ünnepeink | 4 |
Felszolgálás | 5 |
Általános felszolgálási szabályok | 8 |
Az étrendek összeállításának szabályai | 10 |
Terítés | 10 |
Olvasmány: menükártyák, névtáblák, asztaldíszek | 14 |
Ünnepi ételek: | |
karácsonyra | 17 |
húsvétra | 19 |
születésnapra | 20 |
Különleges ételek | 22 |
Ellenőrző kérdések | 24 |
Feladatok | 24 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.