kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Könyvkötői vászonkötés |
Oldalszám: | 719 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 25 cm x 18 cm |
ISBN: | |
Bevezető | 5 |
A nyersanyagok elsődleges konyhai feldolgozása | 11 |
Vágóállatok és vadak elsődleges konyhai feldolgozása | 13 |
Szárnyasok és vadszárnyasok elsődleges konyhai feldolgozása | 47 |
Halak, rákok stb. elsődleges konyhai feldolgozása | 63 |
Gumós növények és répafélék elsődleges konyhai feldolgozása | 79 |
Főzelék- és zöldségfélék, gombák elsődleges konyhai feldolgozása | 97 |
Gyümölcsök, gabonaneműek, hüvelyesek, tejtermékek és fűszerek elsődleges konyhai feldolgozása | 117 |
Előkészületek | 127 |
Az ételek készítése | 148 |
Az ételkészítés műveletei | 147 |
Levesek és levesbetétek | 183 |
Hideg előételek, hideg ételek | 211 |
Meleg előételek, húspótló ételek | 231 |
Mártások | 279 |
Hideg és meleg halételek, rákételek | 297 |
Marhahúsból készült ételek | 329 |
Borjúhúsból készült ételek | 393 |
Bárány- és ürühúsból készült ételek | 427 |
Sertéshúsból készült ételek | 441 |
Házi szárnyasokból készült ételek | 501 |
Vadhúsból és vadszárnyasokból készült ételek | 537 |
Főzelékek | 555 |
Köretek | 581 |
Saláták | 609 |
Tészták | 627 |
Az értékesítés feladatai | 689 |
Adagolás, tálalás, díszítés | 693 |
Az ételek készentartása, megóvása, maradék értékesítése | 697 |
Étlapszerkesztés, étrend összeállítás | 700 |
Étlap minták | 705 |
Étrend minták | 717 |