kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | HungarHotels Vendéglátó és Szálloda Üzemeltetési Osztály |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 40 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 27 cm x 19 cm |
ISBN: | |
Osztálybasorolás | 3 |
Üzlettípusok | 3 |
Ételek árképzése | 5 |
Húsleves kalkulációja | 8 |
Főtt marhahús | 8 |
Csontvelő kalkulációja | 8 |
Bélszín apróhús kalkulációja | 8 |
Borjú, bélszínhús kalkulációja | 9 |
Füstölt húsok árkiszámítása | 10 |
Borjúláb árkiszámítása | 10 |
Csülök árkiszámítása | 10 |
Csülök árkiszámítása | 10 |
Virsli kalkulációja | 11 |
Orosz hússaláta | 11 |
Ételek díszítése | 11 |
Burgonya téli tárolási vesztesége | 11 |
Tisztított mélyhűtött mirelit áruk kalkulációja | 12 |
Olaj kalkuláció | 12 |
Halak tisztítási vesztesége | 12 |
Süllő roston | 13 |
Sült keszeg kalkulációja | 13 |
Szárnyasok tisztítási vesztesége | 14 |
Vadhúsok kalkulációja | 15 |
Malac árkiszámítása | 15 |
Húsrészenkénti árak | 16 |
Reggeli kalkuláció | 17 |
Napi menü | 18 |
Előfizetéses és személyzeti menü kalkulációja | 19 |
Turista menü | 21 |
Előre csomagolt cikkek IV. osztályú ára | 21 |
Édesipari termékek ára | 21 |
Központi termelőüzem cukrász és hidegkonyhai termékei | 22 |
Vásárolt és viszonteladott termékek árai | 22 |
Feketekávé | 23 |
Fagylalt | 23 |
Cukrászkészítmények kalkulációja | 24 |
Asztali árak | 26 |
Rendezvények engedményes és feláras bonyolítása | 26 |
20% szoba service | 27 |
Trafik | 27 |
Sütőipari termékek | 27 |
Automata gép által kiadott termékek kalkulációja | 28 |
Zene, biztosított fogyasztás és belépődíj alkalmazása | 28 |
Csomagolóanyag kalkulációja | 29 |
Étel haszonkulcsok | 30 |
Italok fogyasztói árának képzése | 30 |
Italok haszonkulcsa | 36 |
Árforma | 37 |
Árkiszámítási lapok vezetése | 38 |
Beszerzési árak | 38 |
Kerekítési szabályok | 39 |
Árkerekítések | 39 |