kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 245 oldal |
Sorozatcím: | Szállodai szakemberek középfokú képesítő tanfolyama |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | 1050 példányban készült. |
A vendéglátás célja és feladata | 5 |
A vendéglátás feladatköre | 13 |
A termelőtevékenység feladata és szervezése | 14 |
Az értékesítés feladata és szervezése | 18 |
A szolgáltatás fajtái | 20 |
A vendéglátás üzlethálózata | 21 |
Éttermek - vendéglők | 22 |
Gyors étkezőhelyek | 26 |
Cukrászdák - eszpressziók | 28 |
Italüzletek | 30 |
Szórakozóhelyek | 32 |
Üzletházak, kombinátok | 33 |
A vendéglátóipari árképzés és osztálybasosorlás irányelvei | 37 |
Árformák | 37 |
Az ételek és italok ármegállapítása | 39 |
Asztali fogyasztás, zenedij, egyéb szolgáltatások dijai | 42 |
A vendéglátó üzletek osztálybasorolása | 45 |
A vendéglátás termelőtevékenysége | 49 |
A termelőtevékenységet megelőző feladatok | 49 |
A termelőtevékenység fázisai, alapfeltételei | 58 |
A francia és a magyar konyha jellemzői | 69 |
A választék kialakitása, csoportosítása és közlési módjai | 73 |
Az étrendek összeállításának szempontjai | 84 |
A termelőüzemek és dolgozóik | 86 |
A termelés eszközigénye | 91 |
Európai nemzetek konyhái | 94 |
A vendéglátás értékesítő tevékenysége | 123 |
Az értékesités formái | 124 |
Felszolgálási rendszerek és módok | 131 |
Számlázási módok | 136 |
A felszolgálás legfontosabb alapszabályai | 137 |
Az értékesités dolgozói | 142 |
Az értékesités eszközigénye | 147 |
A társasétkezések és fogadások fajtái és szervezésük | 160 |
Üzleteken kivüli értékesitési formák | 179 |
A vendéglátás italértékesitési tevékenysége | 187 |
Az italok fajtái és jellemzőik | 188 |
A kevert, illetve a báritalok | 205 |
Étvágygerjesztő italok | 208 |
Az italajánlat irányelvei | 210 |
A vendéglátás szolgáltató tevékenysége | 217 |
A vendégek kényelmét szolgáló szolgáltatások | 217 |
A szórakoztatás fajtái | 218 |
Egyéb szolgáltatások | 219 |
A szállodák vendéglátó feladatai | 221 |
Étkezési és szórakoztatási lehetőségek a szállodákban | 221 |
A reggelik fajtái és lebonyolitásuk | 223 |
A szállodai szobákban történő értékesités | 228 |
A szállodákban lebonyolított rendezvények | 232 |
A vendéglátás vezetőinek és dolgozóinak anyagi és erkölcsi felelőssége | 235 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.