kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Könyvkötői papírkötés |
Oldalszám: | 216 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-222-184-2 |
Megjegyzés: | Második, változatlan kiadás. Tankönyvi szám: 21941. Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. |
Ételkészítési ismeretek | 5 |
Bevezetés | 7 |
Éttermi tészták | 9 |
Gyúrt tészták | 11 |
Főtt tészták | 11 |
Egyszerű gyúrt tészták | 11 |
Burgonyával készített gyúrt tészták | 21 |
Túróval készített gyúrt tészták | 24 |
Gesztenyével készített gyúrt tészták | 26 |
Főtt-sült tészták | 27 |
Édes főtt-sült tészták | 28 |
Sós főtt-sült tészták | 33 |
Kevert tészták | 35 |
Palacsinták | 35 |
Hagyományos palacsinták | 35 |
Csúsztatott palacsinták | 43 |
Francia palacsinták | 47 |
Galuskák | 54 |
Morzsafélék | 55 |
Egyéb kevert tészták | 57 |
Kelt tészták | 60 |
Omlós tészták | 77 |
Rétesek | 93 |
Felvertek | 102 |
Vajastészták | 108 |
Frissen készített tészták | 114 |
Égetett tészták | 120 |
Felfújtak, pudingok | 127 |
Krémek | 139 |
Gyümölcskészítmények | 144 |
Fagylaltserlegek | 147 |
Öntetek, mártások, habok | 149 |
Sajtok | 156 |
Felszolgálási ismeretek | 159 |
Bevezetés | 161 |
Étlap és étrend | 162 |
Az étlap és szerkesztése | 162 |
Étrendek | 165 |
A különleges éttermi felszolgálói munkák | 170 |
Ital- és ételkocsik használata az éttermi értékesítésben | 170 |
Ételkészítés és flambírozás a vendég asztalánál | 178 |
Zöldsaláták készítése a vendég asztalánál | 178 |
Gyümölcssaláta készítése a vandég asztalánál | 180 |
Raguk készítése a vendég asztalánál | 181 |
Flambírozás | 182 |
Szeletelés a vendég asztalánál | 183 |
A szárnyasok szeletelése a vendég asztalánál | 185 |
A hal filézése a vendég asztalánál | 186 |
Egybesült húsok szeletelése a vendég asztalánál | 187 |
Rendezvények | 189 |
A rendelés felvétele | 192 |
A rendezvények előkészítése és lebonyolítása | 194 |
Házon kívüli rendezvény előkészítése és lebonyolítása | 195 |
A külső rendezvények általános feltételei | 198 |
Egy 400 fős állófogadás ajánlata | 201 |
A lebonyolítási munka szervezése | 206 |
Felhasznált irodalom | 209 |
Tárgymutató és Ételkészítési ismeretekhez | 211 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.