kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 59 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-221-263-0 |
Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 21938. Fekete-fehér ábrákkal illusztrált. |
Bevezetés | 5 |
Az ételfelszolgálás általános szabályai, tudnivaló | 7 |
A reggeli felszolgálása | 11 |
Az egyszerű reggeli | 11 |
A komplett reggeli | 13 |
A bővített komplett reggeli | 14 |
Az angol-amerikai reggeli | 16 |
A svédasztal | 17 |
Az előételek felszolgálása | 20 |
A hideg előételek csoportosítása és felszolgálása | 20 |
A meleg előételek csoportosítása és felszolgálása | 28 |
A levesek felszolgálása | 34 |
A főzelékek, köretek, saláták és a mártások tálalása, felszolgálása | 38 |
Főzelékek, köretek tálalása, felszolgálása | 38 |
A saláták tálalása és felszolgálása | 39 |
A mártások tálalása és felszolgálása | 40 |
A húsételek tálalása és felszolgálása | 41 |
A halak, a rákok, a békák, a csigák tálalása és felszolgálása | 41 |
A házi szárnyasokból készült ételek tálalása és felszolgálása | 47 |
A borjúhúsból készült ételek tálalása és felszolgálása | 49 |
A marhahúsból készült ételek tálalása és felszolgálása | 51 |
A sertéshúsokból készült ételek tálalása és felszolgálása | 52 |
Az étkezést befejező fogások felszolgálása | 55 |
Felhasznált irodalom | 59 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.