kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 99 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-222-396-9 |
Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 21930. |
Bevezetés | 5 |
A vendéglátó tevékenység és alapfogalmai | 7 |
Az éttermi munka technikai és személyi feltételei | 10 |
Az étterem és berendezése | 10 |
Az éttermi felszerelések és eszközök | 14 |
Az éttermi felszerelések megóvása | 29 |
A felszolgálókkal szemben támasztott követelmények | 32 |
Az éttermi felszolgálás előkészítése és szervezése | 36 |
Előkészületek az étterem nyitása előtt | 36 |
Az éttermi eszközök és felszerelések előkészítése | 39 |
Az egyszerű terítés | 41 |
Előkészületek a vendég fogadására | 50 |
A felszolgálás általános szabályai | 51 |
Az italok felszolgálása | 62 |
Az italok csoportosítása | 62 |
Az itallap | 66 |
Az italrendelés felvétele | 68 |
Az italok hőmérséklete | 69 |
A sörök felszolgálása | 70 |
A borok felszolgálása | 72 |
Az egyéb szeszes italok felszolgálása | 77 |
Az alkoholmentes üditő italok felszolgálása | 78 |
Kiegészítő ismeretek az értékesítési munkához | 81 |
A társas érintkezés általános szabályai | 81 |
Az utasellátás | 82 |
Felszolgálás szállodai szobában | 82 |
Felszolgálás eszpresszóban és cukrászdában | 85 |
Felszolgálás a bárban | 88 |
Felhasznált irodalom | 100 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.