kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Képzőművészeti Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 132 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-336-902-9 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. Tankönyvi szám: 59662. |
Az üzlet | 9 |
Az új üzlet létesítéséhez szükséges terv elkészítése | 10 |
Az üzlet létrehozásával kapcsolatos szabályok, a szükséges engedélyek | 18 |
A helyiségkapcsolódás szabályai | 29 |
A vendéglátó tevékenység folyamata | 32 |
Beszerzési, raktározási tevékenység | 34 |
A beszerzési források | 34 |
A megrendelés menete | 42 |
A szállítási szerződés | 44 |
Az áruátvétel | 45 |
A szakosított tárolás szabályai, eszközei | 49 |
Az áruk, nyersanyagok vételezése, bizonylatai | 55 |
A raktározási tevékenység személyi feltételei | 56 |
A termelés | 57 |
Az előkészítés műveletei, helyiségei, eszközei | 60 |
Az elkészítés helyiségei, eszközei | 63 |
Készentartás, adagolás, tálalás eszközei, bizonylatai | 66 |
A vendéglátó termelés kiegészítő műveletei | 69 |
A termelés személyi feltételei | 75 |
Az értékesítés | 79 |
Az értékesítés módjai, formái | 79 |
Felszolgálási rendszerek és módok | 90 |
Számlázási módok az értékesítésben | 92 |
A rendezvények | 92 |
Üzleten kívüli értékesítés | 100 |
Értékesítés közlekedési eszközökön | 102 |
Az értékesítés személyi feltételei | 104 |
Szolgáltatás | 106 |
Vendéglátó szolgáltatások | 106 |
Szállodai szolgáltatások | 108 |
Program- és rendezvényszervezés | 109 |
Tájékoztatás a területről, idegenforgalmi programokról | 111 |
Saját és a területhez kapcsolódó egyéb programok ajánlása | 112 |
A vendéglátó egységekre vonatkozó fontosabb hatályos jogszabályok | 115 |
Mellékeletek | 118 |
Felhasznált irodalom | 132 |