1.061.962

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vendéglátás 1964. március

A magyar vendéglátóipar szakfolyóirata/VIII. évfolyam, 3. szám

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Dr. Tarján Róbert: A VI. Nemzetközi Táplálkozástudományi Kongresszus3
Dr. Konrádyné Gálos Magda dr.: A közvélemény Asztala a Pilvaxban4
Borza Tibor: A Budapesti Vendéglátóipari Tröszt "Propaganda szolgálata"7
Schnitta Sámuel: A klasszikus konyha ételei8
Dr. Borda József: Díszétkezés, fogadás, bál, társasvacsora, lakodalom9
Vitray Tamás: Az innsbrucki téli olympia vendéglátóipara az újságíró szemüvegén át15
Füzy Pálné: Minden a legnagyobb rendben van?18
B. Szabó Zoltán: A sör minőségének megóvása és a értékesítés fokozása19
Megyeri György: Egy és más a spanyol vendéglátóiparról21
Dócziné - Dr. Soós: Őrjárat egyetemi éttermekben23
Király Sándor: Színek a vendéglátóiparban24
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem