kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kulinária Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött keménykötés |
Oldalszám: | 207 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 25 cm x 19 cm |
ISBN: | 963-869-525-0 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Előszó | 8 |
Baráti vacsorák | 10 |
A tökéletes rántotta | 12 |
Currys penne lilahagymával és joghurttal | 15 |
Expressz Wellington | 17 |
Flamand hagymás lepény | 19 |
Fridi sztrapacskája | 22 |
Mustáros-hagymás csirke | 24 |
Narancsos kacsamell | 27 |
Olajbogyós kiflik | 29 |
Pástétom-vacsora | 32 |
Pulyka saltimbocca sáfrányos tésztával | 36 |
Sajttal töltött hamburger | 39 |
Spagetti sült paradicsommal | 40 |
Tagine pácolt citrommal és olajbogyóval | 43 |
Tárkonyos harcsa erdei gombával | 46 |
Tengeri herkentyűk kétféle öntettel | 48 |
Tésztasaláta bazsalikommal, fetával és paradicsommal | 50 |
Töltött pizza | 52 |
Családi ebédek | 54 |
Aszalt szilvás kacsacomb | 56 |
Burgundi marhatokány | 59 |
Fokhagymakrém-leves | 62 |
Francia hagymaleves | 64 |
Grillezett pulykamell gyömbérrel és chilivel | 67 |
Grillezett tarja whiskyvel | 68 |
Kacsa confit | 70 |
Kapros cukkinifőzelék fűszeres húsgolyókkal | 72 |
Ketchupos hús | 74 |
Muszaka | 77 |
Osso buco | 81 |
Petrezselymes csirke | 84 |
Sörösdobozon sült csirke | 86 |
Sült hurka dordogne-i krumplis lepénnyel | 88 |
Toszkán bableves | 91 |
Zsályás főtt karaj | 93 |
Sütik, torták, nyalánkságok | 96 |
10 perces eperparfé | 98 |
Capuccino-hab | 100 |
Churros | 102 |
Görög citromos süti | 105 |
Fehér csokis sütemény rumos mazsolával | 106 |
Francia almatorta | 108 |
Halálos csokitorta | 110 |
Mandulás epertorta | 112 |
Marcipános tekercs aszalt szilvával | 114 |
Mazsolás túrólepény | 117 |
Meggyes-mákos muffin | 118 |
Moszkauer | 120 |
New York-i sajttorta | 123 |
Nutellás habtorta | 124 |
Rakott kalács csokival és baracklekvárral | 126 |
Szilvás-mákos darázsfészek | 128 |
Tiramisu | 130 |
Ünnepi ételek | 132 |
Karácsony | 134 |
Eggnog | 136 |
Édesköményleves apró rákokkal | 138 |
Francia gesztenyés pulyka | 141 |
Fenyőmagos sült pisztráng | 144 |
Tejszínes-parmezános krumpli | 146 |
Rumos mogyorófagyi | 148 |
Karácsonyi kekszek | 150 |
Szilveszter | 152 |
Mazsolás forralt bor | 154 |
Sajtos-oregánós rúd | 156 |
Skandináv pácolt lazac | 159 |
Blini | 160 |
Tealevélen füstölt malacsült | 163 |
Zsályás lencse-curry | 164 |
Szilveszteri szerencsetorták | 167 |
Húsvét | 170 |
Füstöltpisztráng-krémes töltött tojások | 172 |
Sáfrányos kalács | 174 |
Fűszeres báránysült kuszkusszal | 176 |
Mézes-mustáros sült sonka | 178 |
Párolt káposzta ginnel és ananásszal | 181 |
Marcipános panna cotta | 182 |
Ajándékok a konyhából | 184 |
Aszaltszilva-likőr | 186 |
Cukrozott narancshéj | 189 |
Erdei gombás olívaolaj | 190 |
Fahéjas capuccino-por | 192 |
Limoncello | 195 |
Pácolt citrom | 196 |
Snidlinges házi sajt | 198 |
Mutató | 202 |