1.062.463

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vegán kencekönyv

Kenhető növényi finomságok nem csak kenyérre

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 174 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-291-626-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg



¦¦ í V ^^ ¦ ¦
A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül ^ fél a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos felvágptt-sajt-májkrém variáció persze kizárva, ami a kezdeti időkben komoly fejtörést okoz. De akkor mit kenjünk a kenyérre? Növényi pástétomot! A bojtokban egyre több változatban lehet kapni, árn az, egészségünk és a pénztárcánk szempontjából is. sokkal-jobban Járunk,- ha ezeket ijikább mi magunk készítjük el. "
~ ' - Lénárt Gitta legújabb - tizédik! - könyvében a töío
f * ^ már megszokott határtalan fantáziával és lelkesor:^ t f " mutatja meg, milyen bőséges választék áll rendetí
sunkre akkor IS, ha nyers vagy ha reszlegesen hőkíí}.
rde feldolgozásmentes, teljes érteku növéíiyi étred szeretnénk koveti^ts . '
Megkóstolnád a kesudio-majonézt?. És o körözöttet fótt kör Kíváncsi vagy, milyen a hazi nzstejszin vagy a tofusajtkrém?
Az alapanyagok sokaságát szinte vegtelen módon variálhatjuk. Eib^ a receptek jelentsenek Itt egyfajta alapot,... Tovább

Fülszöveg



¦¦ í V ^^ ¦ ¦
A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül ^ fél a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos felvágptt-sajt-májkrém variáció persze kizárva, ami a kezdeti időkben komoly fejtörést okoz. De akkor mit kenjünk a kenyérre? Növényi pástétomot! A bojtokban egyre több változatban lehet kapni, árn az, egészségünk és a pénztárcánk szempontjából is. sokkal-jobban Járunk,- ha ezeket ijikább mi magunk készítjük el. "
~ ' - Lénárt Gitta legújabb - tizédik! - könyvében a töío
f * ^ már megszokott határtalan fantáziával és lelkesor:^ t f " mutatja meg, milyen bőséges választék áll rendetí
sunkre akkor IS, ha nyers vagy ha reszlegesen hőkíí}.
rde feldolgozásmentes, teljes érteku növéíiyi étred szeretnénk koveti^ts . '
Megkóstolnád a kesudio-majonézt?. És o körözöttet fótt kör Kíváncsi vagy, milyen a hazi nzstejszin vagy a tofusajtkrém?
Az alapanyagok sokaságát szinte vegtelen módon variálhatjuk. Eib^ a receptek jelentsenek Itt egyfajta alapot, amiből kiindulva mindenki m.egaikothatja saját kencöjét, kremjet, feltetjet. A kenyerekkel is kísérletezhetünk, hiszen g megszokott kedvenceink mellett tortillák, sós palacsinták, tacók, cyépe-ek is leteznek!
•V ;Gitta célja,^jnogy rhinélí'tolDberi'felisrtíérjük, milyen Jelentős változást • hozhat az életeink minoségeben egy tudatosabb eletmód. A táplálkozás , : ennek csak.az egyik eleme, érdemes megismerni a tóbbi osszetevot iSv, mert ezek együttes alkalmazása igazi áttörést hozhat az egészseges • élet fele - ^ Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Lénárt Gitta

Lénárt Gitta műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lénárt Gitta könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem