Fülszöveg
¦¦ í V ^^ ¦ ¦
A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül ^ fél a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos felvágptt-sajt-májkrém variáció persze kizárva, ami a kezdeti időkben komoly fejtörést okoz. De akkor mit kenjünk a kenyérre? Növényi pástétomot! A bojtokban egyre több változatban lehet kapni, árn az, egészségünk és a pénztárcánk szempontjából is. sokkal-jobban Járunk,- ha ezeket ijikább mi magunk készítjük el. "
~ ' - Lénárt Gitta legújabb - tizédik! - könyvében a töío
f * ^ már megszokott határtalan fantáziával és lelkesor:^ t f " mutatja meg, milyen bőséges választék áll rendetí
sunkre akkor IS, ha nyers vagy ha reszlegesen hőkíí}.
rde feldolgozásmentes, teljes érteku növéíiyi étred szeretnénk koveti^ts . '
Megkóstolnád a kesudio-majonézt?. És o körözöttet fótt kör Kíváncsi vagy, milyen a hazi nzstejszin vagy a tofusajtkrém?
Az alapanyagok sokaságát szinte vegtelen módon variálhatjuk. Eib^ a receptek jelentsenek Itt egyfajta alapot,...
Tovább
Fülszöveg
¦¦ í V ^^ ¦ ¦
A növényi táplálkozásra áttérve szinte az elsők között merül ^ fél a kérdés, hogy mit rakjunk a szendvicsre. A hagyományos felvágptt-sajt-májkrém variáció persze kizárva, ami a kezdeti időkben komoly fejtörést okoz. De akkor mit kenjünk a kenyérre? Növényi pástétomot! A bojtokban egyre több változatban lehet kapni, árn az, egészségünk és a pénztárcánk szempontjából is. sokkal-jobban Járunk,- ha ezeket ijikább mi magunk készítjük el. "
~ ' - Lénárt Gitta legújabb - tizédik! - könyvében a töío
f * ^ már megszokott határtalan fantáziával és lelkesor:^ t f " mutatja meg, milyen bőséges választék áll rendetí
sunkre akkor IS, ha nyers vagy ha reszlegesen hőkíí}.
rde feldolgozásmentes, teljes érteku növéíiyi étred szeretnénk koveti^ts . '
Megkóstolnád a kesudio-majonézt?. És o körözöttet fótt kör Kíváncsi vagy, milyen a hazi nzstejszin vagy a tofusajtkrém?
Az alapanyagok sokaságát szinte vegtelen módon variálhatjuk. Eib^ a receptek jelentsenek Itt egyfajta alapot, amiből kiindulva mindenki m.egaikothatja saját kencöjét, kremjet, feltetjet. A kenyerekkel is kísérletezhetünk, hiszen g megszokott kedvenceink mellett tortillák, sós palacsinták, tacók, cyépe-ek is leteznek!
•V ;Gitta célja,^jnogy rhinélí'tolDberi'felisrtíérjük, milyen Jelentős változást • hozhat az életeink minoségeben egy tudatosabb eletmód. A táplálkozás , : ennek csak.az egyik eleme, érdemes megismerni a tóbbi osszetevot iSv, mert ezek együttes alkalmazása igazi áttörést hozhat az egészseges • élet fele - ^
Vissza