Előszó
Kedves Háziasszony!
Télen rövidebbek a nappalok, kevesebb idő jut a főzésre, ugyanakkor a friss alapanyagok száma is megcsappan. Hogyan lehet mégis ízletes, vitamindús és különleges ételeket...
Tovább
Előszó
Kedves Háziasszony!
Télen rövidebbek a nappalok, kevesebb idő jut a főzésre, ugyanakkor a friss alapanyagok száma is megcsappan. Hogyan lehet mégis ízletes, vitamindús és különleges ételeket varázsolni a család asztalára? A kérdés nem költői, hisz választ kap rá, ha tovább lapozza a "Konyhai fortélyok" negyedik számát.
A gondos háziasszony előre felkészül a télre, tele rakja a spájz polcait befőttekkel, savanyúságokkal, megtölti a fagyasztót zöldségekkel, gyümölcsökkel. Aki ezt nem tette meg, az a boltban is beszerezheti az alapanyagokat, hisz ez alkalommal olyan recepteket állítottunk össze, amelyekhez szükség van valamilyen konzervfélére illetve mirelit árura.
Reméljük, örömmel forgatják majd ezt a kiadványunkat is, hisz jó recepteket találnak benne, ráadásul az ételek elkészítési ideje is lerövidül, mert a tartósított alapanyagokat kevesebb ideig kell főzni, párolni. Továbbá az elfoglalt háziasszony hasznos segítőtársa lehet, és különlegességekkel is gazdagíthatja a család étkezési szokásait.
Ha mégsem maradna ideje a főzésre, talál benne olyan receptet is, amelyiket kisebb konyhai jártassággal rendelkező férje, vagy nagyobb gyermeke kezébe adhat, hogy ő maga készítse el.
A recepteknél feltüntetett mennyiségek - ahol külön nem jeleztük - 4 fő részére értendők.
Jó étvágyat kívánunk!
Vissza