kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Alexandra Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Pécs |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 192 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 26 cm x 22 cm |
ISBN: | 963-367-119-1 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Előszó | 5 |
Bevezetés | 5 |
Ázsia konyhaművészete | 6 |
Fűszerek | 10 |
Fűszeres mártások és késztermékek | 12 |
Zöldségek, gyümölcsök | 14 |
A konyhában használatos eszközök | 18 |
Az aprítás fortélyai | 20 |
Főzési eljárások | 22 |
Alapreceptek | 24 |
Receptek | |
Előételek, könnyű fogások és sushi | 26 |
Levesek | 40 |
Rizs- és tojásételek | 54 |
Tésztafélék és derelyék | 72 |
Halak, kagylók, rákok | 84 |
Húsételek | 100 |
Szárnyasok | 128 |
Saláták, zöldségételek és tofu | 140 |
Édességek | 164 |
Italok | 184 |
Tárgymutató | 190 |