1.060.421

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Varázslat a konyhában

Szerző
Fotózta
Győr
Kiadó: Lajos Trade Kft.
Kiadás helye: Győr
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-08-3720-0
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

NÉLKÜLÖZHETETLEN! Kedves Háziasszony, aki szeretsz főzni, aki imádod az ízeket, aki alig hiszed el, hogy nem kell fakanállal állni az étel mellett, míg elkészül. JÓL DÖNTESZ, HA A RECEPTKÖNYVRE BÍZOD MAGAD.
Mint a mesében: csoda-fazék, csuda ételekkel, és a csodára sem kell sokáig várni! A lényeget első pillantásra megtalálod. Mi kell bele? Milyen étel kerekedik ki? Megszokott ízeidet miként kapod meg, milyen ötletekkel gazdagíthatod? A szervezetednek mivel kedvezhetsz? Hogyan tudsz még vonzóbban tálalni? Tippek és képek, ügyesen rendszerezve. Szinte megszólítanak: engem válassz! Az ajánlatok közvetlenek, barátságosak, csak meg kell fogadnod, és követned. Isteni húsleves, remek rakott káposzta, de akár kölespuding is lehet az eredmény. Végül: hogy merlek tegezni? Egyrészt, mert akár több évtizedet „együtt éltünk" a Rádió, és a TV jóvoltából, másrészt, mert ugyanaz, ugyanúgy fő immár a fazekunkban.

Tartalom

Bevezető 4
„Ételed az orvosságod..avagy, varázsoljunk a konyhában! 5
Tartalomjegyzék 6
Jótanácsok 8
Levesek
Húsleves 11
Gulyásleves 13
Csicsókakrémleves 15
Hippokratész leves 17
Tárkonyos bárányleves 19
Zsírégető káposztaleves 21
Zöldséges lencseleves füstölt hússal 23
Húsos főfogások
Bakonyi gombás vaddisznó 25
Borjúpörkölt- vagy paprikás 27
Csirkepaprikás 29
Elzászi káposztás kacsacomb 31
Kelbimbós egytál 33
Kolozsvári rakott káposzta 35
Kukoricás csirkemell póréhagymával töltve 37
Nyári töltött paprika 39
Nyúlgombócok medvehagymamártásban 41
Oldalas-korona csípős mártással 43
Paprikás krumpli 45
Pásztortarhonya 47
Szekszárdi vörösboros kacsacomb 49
Töltött karalábé 51
Töltött káposzta 53
Zöldborsós csirkemell 55
Halételek
Káposztás halgombócok 57
Rácponty 59
Hús nélküli fogások
Chilis sütőtökfőzelék 61
Gombapörkölt 63
Babpörkölt tökmagos savanyú káposztával 65
Hagymás puliszka 67
Kelkáposzta főzelék búzafasírttal 69
Lecsó 71
Párolt brokkoli 73
Rakott csicsóka 75
Rakott kel hús nélkül 77
Rizsköretek 79
Újhagymás rizottó 81
Ízek a nagyvilágból
Ananászos csirkecurry 83
Aszalt szilvás marhahús 85
Chilis bab 87
Muszaka 89
Ravioli sajtmártásban 91
Római kori árpakása 93
Sólet 95
Hidegen jó ételek
Bab-, lencse- és csicseriborsókrém 97
Céklasaláta és Csoda elixír 99
Gabonakrémek 101
Húsvéti sonka 103
Májpástétom 105
Zöldségtorta zöldfűszeres mártással 107
Édes ízek
Citromos grízpudig 109
Csíramálé 111
Defrutum, aszalt gyümölcsök mézszirupban 113
Édes gyümölcsös barnarizs 115
Mazsolás rakott metélt 117
Mézes kölespuding 119
Piskóták 121
Tejberizs 123
Töltött alma a tél ízeivel 125
Zabkása 127
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem