1.067.288

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kovásziskola

Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Csipet Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 208 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 21 cm
ISBN: 978-615-5767-01-2
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


EBBEN A KÖNYVBEN VANESSÁTÓL MINDEN ESZKÖZT MEGKAPNAK AZ OLVASÓK AHHOZ, HOGY SIKERES PÉKEK LEGYENEK.
RICHÁRD HART,
A VILÁG EGYIK LEGJOBB PÉKJE
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így .a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen .anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az; egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépesről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
VANESSA KIM BÉLLÉ ANGLIA EGYIK LEGNÉPSZERŰBB KENYÉRSÜTŐ ISKOLÁJA. EZ A KÖNYV HÉT ÉV KUTATÓMUNKÁJÁNAK A... Tovább

Fülszöveg


EBBEN A KÖNYVBEN VANESSÁTÓL MINDEN ESZKÖZT MEGKAPNAK AZ OLVASÓK AHHOZ, HOGY SIKERES PÉKEK LEGYENEK.
RICHÁRD HART,
A VILÁG EGYIK LEGJOBB PÉKJE
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így .a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen .anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az; egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépesről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
VANESSA KIM BÉLLÉ ANGLIA EGYIK LEGNÉPSZERŰBB KENYÉRSÜTŐ ISKOLÁJA. EZ A KÖNYV HÉT ÉV KUTATÓMUNKÁJÁNAK A GYÜMÖLCSE. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Vanessa Kimbell

Vanessa Kimbell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vanessa Kimbell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem