1.062.439

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából

Szénhidrátok/Kézirat

Szerző
Budapest
Kiadó: Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 106 oldal
Sorozatcím: Mérnöki Továbbképző Intézet kiadványa
Kötetszám: 9
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Tankönyvi száma: J 6-127.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Általános szénhidratkémia3
Bevezetés3
A szénhidrátok csoportositása4
A szénhidrátok szerkezetének ábrázolása7
A cukrok kémiai reakciói13
A monoszaharidok kémiai szintézise és lebontása21
A cukrok fizikai-kémiai sajátságai23
A szénhidrátok leiró ismertetése26
A monoszaharidok26
Az oligoszaharidok32
A poliszaharidok39
A szénhidrátok biokémiája59
A fotoszintézis59
A mono- és oligoszaharidok bioszintézise63
A poliszaharidok enzimes lebontása81
A glukóz biológiai lebontása89
A szénhidrátok ipari felhasználása103
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából

Több lapon aláhúzás kijelölés, bejegyzés látható. A borítón bejegyzés látható.

Állapot: Közepes
2.280 Ft
1.820 ,-Ft 20
9 pont kapható
Kosárba