kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mérnöki Továbbképző Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 35 oldal |
Sorozatcím: | Mérnöki Továbbképző Intézet kiadványa |
Kötetszám: | 14 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 16 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Tankönyvi szám: J 6-130 |
Bevezetés | 3 |
Élelmiszerek technológiai feldolgozása során felhasznált adalékanyagok, melyek mérgezést okozhatnak | 6 |
Antimikrobiális vegyületek | 6 |
Stabilizátorok/emulgeáló szerek, állományjavítók | 10 |
Színezék | 12 |
Anorganikus és organikus szennyezések | 18 |
Fémi mérgezések | 18 |
Műanyagok | 20 |
Élelmiszerekhez a termesztés során jutó esetleg mérgező vegyületek | 23 |
Növényvédőszerek | 23 |
Állattenyésztésben felhasznált antibiotikumok | 26 |
Egyes élelmiszerek természetes eredetű mérgező anyagai | 28 |
Alkaloidok | 28 |
Fitotoxinok | 30 |
Illó olajok | 33 |
Állati termékek | 33 |
Élelmiszerekben fertőzés útján jutó mikroorganizmusok termelte mérgező anyagok | 34 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.