A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Előszó
Részlet:
"A sertés-, a marha- és a juhágazat termelésének nem elhanyagolható része határaikon túl talál gazdára. Így az értékesített vágómarha mintegy fele,a sertéshús 15%-a és a marhahús 40%-a...
Tovább
Előszó
Részlet:
"A sertés-, a marha- és a juhágazat termelésének nem elhanyagolható része határaikon túl talál gazdára. Így az értékesített vágómarha mintegy fele,a sertéshús 15%-a és a marhahús 40%-a kerül exportra. A juhhús termelésének 90-95%-a a külpiacra termelt áru, tehát termékeink erősen exportorientáltak. A húságazat (sertés, marha, juh) exportforgalma 1988-ban csaknem 150 millió rubelre és több mint 400 millió dollárra tehető.
Valószínűsíthető, hogy a jelentkező külpiaci és gazdaságossági gondok ellenére még hosszabb ideig számolhatunk a húságazatban a devizakitermelés bizonyos kényszerével is."
Vissza
Tartalom
Dr. Éliás András - Dr. Mogyorós Lászlóné: A hústermelés és értékesítés külkereskedelmi érdekeltsége 1
Dr. Jónás László: A „kereskedelem-képes", piacorientált húsipari termékelőállítás
és értékesítés helyzete, kialakításának lehetőségei, feltételei 7
Dr. Joó Tamás: A társasági törvény hatása a húsiparban 11
Dr. Horváth Miklós: Nyíltság, bizalom 15
Dr. Lengyel Zoltán: A vágóállat értékesítési szerződésekről. IV. A szerződések főbb
tartalmi elemei 20
Dr. Molnár István: A tehenek ásványianyag-ellátottságának megállapítása 24
Varga Gábor: A juhtenyésztés eredményei az 1987. évi törzskönyvezési adatok
tükrében 27
Pók László: A húsipari központ Minőségügyi Leányvállalatának tevékenysége.
A húsipari termékek minőségalakulása 1988. évben 33
HfREK-INFORMÁCIÓK: Bemutatjuk a Húsipari Múzeumot 42
Folyamatosan csökken állatállományunk 43
Külföldi információk tartalomjegyzéke
A brit húspiac helyzete (Dr. Arató István) 44
Malac agyonnyomás csökkentése levegőelfúvóval (Tibenszky Oszkár) 46
A sertéshúspiac várható alakulása (Dr. Arató István) 47
Svájc húsipara (Dr. Arató István) 48
Zsír a takarmányban (Tibenszky Oszkár) 49
Padlófűtés malacfelneveléshez (Tibenszky Oszkár) 50
Magnézium a stressz mérséklésére (Tibenszky Oszkár) 50
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.