1.059.673

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vágóállat és hústermelés 1989/1.

A Húsipari Vállalatok és az Agroinform tájékoztatója - XIX. évfolyam 1. szám

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Az állami húsipari vállalatok életében az 1988-as esztendő az önálló gazdálkodás második évét jelentette.
A tervező munka megalapozásában, és az előirányzatok teljesítésében éreztette... Tovább

Előszó

Részlet:
"Az állami húsipari vállalatok életében az 1988-as esztendő az önálló gazdálkodás második évét jelentette.
A tervező munka megalapozásában, és az előirányzatok teljesítésében éreztette hatását, hogy a vállalati vezetés az eddigieknél körültekintőbben, egyre nagyobb biztonsággal szelektálva vállalja fel a feladatokat, és tesz meg mindent azok megvalósításáért." Vissza

Tartalom

Köszöntő 1
Menczel Lászlóné: A húsipari vállalatok 1988. évi gazdálkodása, felkészülés az 1989.
évre 2
Dirner Lajos: Az 1989. évi vágóállat felvásárlási árakról 7
Németh Attila: A vágóállattermelés és a húsipar kapcsolatának érdekváltozása 13
Szerető Elemér: A világpiaci árak hatása a húsipari export szerkezetre 17
Dr. Gyulai György: Az aberdeen angus tenyésztési és vágási eredményei 25
Zentai Béla: A HUNGAHIB minőségi sertéshústermelést célzó intézkedései és eredményei 31
Dr. Teér György - Dr. Vetési Margit - Dr. Baskay Györgyi: A szárított paradicsomtörköly broilercsirkékkel történő etetésének tapasztalatairól 34
NÍVÓDÍJASAINK 41
HÍREK-INFORMÁCIÓK: Figyelemre méltó változások az élelmiszeriparban 42
Külföldi információk tartalomjegyzéke:
A konzervek automatikus csomagolása a jugoszláv húsiparban (Dr. Bodon László) 43
A hústermékek csomagoló anyagának termelése és ennek szociális-gazdasági szempontjai (Dr. Bodon László) 44
Konzervált fűszenázst tartalmazó, formázott keveréktakarmányok hatása a növendékbikák húsának minőségére (Dr. Bodon László) 45
A Bolgár NK-ban tenyésztett, különböző fajta növendék marhák hízékonyságának és vágóhídi mutatóinak vizsgálata (Dr. Bodon László) 46
A szlovák tarka marha és feketetarka lapály marha keresztezettjeinek hústermelése (Dr. Bodon László) 47
Hibrid sertések hizlalásának vizsgálata, a takarmányozás különböző energia- és fehérje szintje mellett (Dr. Bodon László) 48
A német tarka és a montbeliardi fajták apái utáni bikák hústermelése (Dr. Bodon László) 49
Nemzetközi Élelmiszertudományi és Technológiai Információs Konferencia Budapesten 50
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Vágóállat és hústermelés 1989/1. Vágóállat és hústermelés 1989/1. Vágóállat és hústermelés 1989/1.

Néhány lapon színes sorkiemelések láthatók.

Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba