kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Pesti Szalon Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 56 oldal |
Sorozatcím: | Príma |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-605-025-2 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal, fekete-fehér ábrákkal. |
Előszó helyett | 4 |
Hogyan bánjunk a darált hússal? | 5 |
Hogyan vásároljunk darált húst? | 5 |
A darált hős kezelése otthon | 5 |
Milyen darált húsok vannak? | 6 |
Gyakorlati tanácsok a fasírtmassza elkészítéséhez | 7 |
Húspogácsák, hamburgerek és gombócok | 8 |
Berlini húspogácsa | 8 |
Sült tatár | 11 |
Bajor frikadell | 11 |
Hamburger | 12 |
Borsos hamburger | 12 |
Bárányburger | 13 |
Polpetti | 13 |
Citromos mártások | 14 |
Köfteszi | 14 |
Scsevapcsicsa | 14 |
Petrezselymes rolád | 14 |
Keftedesz | 15 |
Sis köfte | 16 |
Csuletász | 16 |
Húsgombóc sörmártásban | 16 |
Königsbergi húsgombóc | 17 |
Fasírozottak és felfújtak | 18 |
Hamis nyúl | 18 |
Töltött vagdalt | 18 |
Hálóban sült fasírozott svájci módra | 19 |
Keleties ürüfasírt | 20 |
Vagdaltpástétom "dobozban" | 20 |
Vagdalt zöldségágyon | 21 |
Kelvirágfelfújt | 22 |
Savanyúkáposzta-felfújt | 22 |
Almás vagdaltfelfújt lengyel módra | 23 |
Muszaka | 23 |
Lasagne verde | 24 |
Tatár bifsztek és hackepeter | 25 |
Tatár bifsztek | 25 |
Csípős tatár | 25 |
Tatár bifsztek gombasalátával | 26 |
Hackepeter | 26 |
Levesek, márások, egytálételek | 29 |
Húslevesek májgaluskával | 29 |
Olaszos levesgombóc | 29 |
Olívás levesgombóc | 29 |
Olívás sugo | 30 |
Bolognai sugo | 31 |
Paradicsomos sugo | 31 |
Chili con carne | 32 |
Polenta öntettel | 32 |
Tükörtojás bárányvagdalton | 33 |
Zöldbab egytálétel | 33 |
Töltött ételek, tekercsek | 34 |
Töltött uborka vagy cukkini | 34 |
Töltött padlizsán vagy paradicsom | 34 |
Zebra padlizsán törökösen | 35 |
Amerikai töltött paprika | 36 |
Töltött káposztafej | 39 |
Szárma | 39 |
Mici néni töltött káposztája | 40 |
Spenótos batyu | 41 |
Levelibéka | 41 |
Töltött burgonyaropogós | 42 |
Ravioli | 42 |
Vontons | 43 |
Cannelloni gombával | 44 |
Töltött fánk | 45 |
Tojás kabátban | 46 |
Bécsi húsos rétes | 46 |
Töltött kebab | 49 |
Ételkülönlegességek a nagyvilágból | 50 |
Húsos lepény vincellér módra | 50 |
Húsos lepény fejtetőn | 50 |
Quiche tatár | 51 |
Bárányvagdalt | 52 |
Kebab grillen | 52 |
Tamale pie | 53 |
Pirog | 53 |
Töltött szőlőlevél órómai módra | 54 |
Recept- és tárgymutató | 55 |