kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Népszava Lap- és Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 380 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-321-876-4 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva. |
Előszó | 5 |
Néhány szó a táplálkozásról és a tápanyagokról | 7 |
A vadhús- és halételek készítésénél használt élelmiszerekről | 12 |
A vadhúsokról | 25 |
A vadhúsételek elkészítésének technikája | 35 |
Vadszárnyasok | 48 |
Fácán | 51 |
Fogoly | 64 |
Vadgalamb | 68 |
Erdei szalonka | 70 |
Fenyvesmadár | 72 |
Vadliba | 72 |
Vadkacsa | 74 |
Császármadár, fürj, fenyőrigó | 77 |
Vadnyúl | 79 |
Őz | 91 |
Muflon | 103 |
Nutria | 107 |
Szarvas | 110 |
Vaddisznó | 151 |
A halakról, felhasználásuk előkészítéséről | 211 |
Hideg halételek | 213 |
Meleg halételek | 222 |
Erdei gombák | 291 |
Az étkezésre alkalmas erdei gombák és felismerésük | 291 |
Fontos tudnivalók a gombákról | 303 |
Gombák tartósítása házilag | 306 |
Gombaételek készítése | 308 |
Erdei gyümölcsök | 320 |
Erdei méz | 328 |
Köretek, kiegészítő ételek vadhúsfélékhez, halakhoz | 331 |
Mártások készítése halakhoz, vadhúsfélékhez | 353 |
Különleges ételek | 361 |
Békák | 361 |
Rákételek | 363 |
Csigából készült ételek | 369 |
Teknősbékaételek | 371 |