Fülszöveg
A réges-régi hagyományokkal rendel-
kező, minden korban oly népszerű
vadételeket Igles Corelli nemzetközi
hírö mesterszakács ajánlja 60 kitűnő
receptben, egészen újszerű módon.
Igles szakértő keze, reformmódsze-
rei, elkészítési technikái nyomán
ínycsiklandozóan finom fogásokat
kóstolhatunk meg, gondosan kiválasz-
tott bogyókkal, fűszerekkel és aroma-
növényekkel különlegessé tett mártá-
sok kíséretében.
E könyv számos hasznos tanáccsal
is ellát bennünket, amelyek nélkülöz-
hetetlenek, ha igazán finoman szeret-
nénk elkészíteni a vadhúsokat.
Segítséget nyújt nemcsak az egyes
fogások mellé leginkább illő minőségi
olasz borok, de a sörök, teák,
gyümölcspárlatok kiválasztásában is.
A vadételek világa elénk varázsolja
a természet még érintetlen élőhe-
lyeit: végeláthatatlan síkságokat,
ködbe burkolózó pusztákat, zöldellő
erdőket, élettől hemzsegő mocsara-
kat és lagúnákat. E kötet lélegzetelál-
lító fotói elkalauzolnak bennünket
ezekre a csodálatos, növény-...
Tovább
Fülszöveg
A réges-régi hagyományokkal rendel-
kező, minden korban oly népszerű
vadételeket Igles Corelli nemzetközi
hírö mesterszakács ajánlja 60 kitűnő
receptben, egészen újszerű módon.
Igles szakértő keze, reformmódsze-
rei, elkészítési technikái nyomán
ínycsiklandozóan finom fogásokat
kóstolhatunk meg, gondosan kiválasz-
tott bogyókkal, fűszerekkel és aroma-
növényekkel különlegessé tett mártá-
sok kíséretében.
E könyv számos hasznos tanáccsal
is ellát bennünket, amelyek nélkülöz-
hetetlenek, ha igazán finoman szeret-
nénk elkészíteni a vadhúsokat.
Segítséget nyújt nemcsak az egyes
fogások mellé leginkább illő minőségi
olasz borok, de a sörök, teák,
gyümölcspárlatok kiválasztásában is.
A vadételek világa elénk varázsolja
a természet még érintetlen élőhe-
lyeit: végeláthatatlan síkságokat,
ködbe burkolózó pusztákat, zöldellő
erdőket, élettől hemzsegő mocsara-
kat és lagúnákat. E kötet lélegzetelál-
lító fotói elkalauzolnak bennünket
ezekre a csodálatos, növény- és
állatvilágban oly gazdag vidékekre is.
Vissza