kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Anno Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 40 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 30 cm x 22 cm |
ISBN: | 963-9199-72-9 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
Páclé készítése a vadhúsok pácolásához | |
Szarvas bélszín hálóban sütve | |
Finomfű mártás | |
Szarvas sonka mandarinos salátával | |
Vadpástétom tésztéban sütve | |
Hideg töltött nyúlcomb ribizlis mustármártással | |
Hideg kocsonyázott vad hab | |
Fürjtojás koktél | |
Vajas pástétom "Nagyvadász" | |
Fácán leves lúdgége tésztával | |
Tárkonyos őzragu leves | |
Nyúlgerinc angolosan, Cumberland mártással | |
Tejfeles nyúlaprólék | |
Tűzdelt vadnyúlcomb krémmártásban | |
Nyúlpaprikás túrógombóccal | |
Libamájjal töltött fácánmell tejfelben sütve | |
Fácán káposztával | |
Vadkacsa narancs mártásban | |
Fürj köntösben vörösboros cseresznyével | |
Őz szeletkék konyakmártásban | |
Őzragu franciásan | |
Tűzdelt szarvascomb erdei gyümölcsökkel | |
Vörösboros szarvasragu | |
Mogyoróban sült vaddisznószeletek | |
Vaddisznó pörkölt vörösborral készítve | |
Párolt vadkacsa olívával és zöldséggel |