1.067.073

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vadászok szakácskönyve

Útmutató a vad előkészítéséhez és elkészítéséhez konyhában vagy szabadban

Szerkesztő
Fordító
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 31 cm x 24 cm
ISBN: 978-963-244-281-5
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Gyakorlati útmutató a vízi szárnyasok, a kisebb és nagyobb emlősök, többek közt a nyúl, az őz, a szarvas, a vaddisznó és a vadkecske megtisztításához,
szétbontásához és sütéséhez. •
Értékes olvasnivaló a vadásznak, aki nem csupán sportból, hanem a húsért is
vadászik, illetve bárkinek, aki a vadhús elkészítéséhez keres ötleteket.

Világos útmutató a vadfajok tisztításához, zsigereléséhez és darabolásához.

Nemzetközi vadételreceptek mesés gyűjteménye olyan hagyományos receptekkel, mint a vörösboros szarvasragu, a narancsos sült kacsa, és új variációkkal, mint
a rozmaringos vaddisznósaslik vagy a szabadban sült nyúlpaella.

Szabadtéri sütéshez, tábortűzhöz alakított receptek sora.

A több mint 1000 bámulatos fénykép hűen mutatja be a vadászat örömeit,
a vad előkészítésének lényeges lépéseit és a leghíresebb vadételeket.

Hasznos tanácsok a magyarországi és a külföldi vadászatokhoz.
ÚTMUTATÓ A VAD ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ ÉS ELKÉSZÍTÉSÉHEZ KONYHÁBAN VAGY SZABADBAN. TÖBB... Tovább

Fülszöveg


Gyakorlati útmutató a vízi szárnyasok, a kisebb és nagyobb emlősök, többek közt a nyúl, az őz, a szarvas, a vaddisznó és a vadkecske megtisztításához,
szétbontásához és sütéséhez. •
Értékes olvasnivaló a vadásznak, aki nem csupán sportból, hanem a húsért is
vadászik, illetve bárkinek, aki a vadhús elkészítéséhez keres ötleteket.

Világos útmutató a vadfajok tisztításához, zsigereléséhez és darabolásához.

Nemzetközi vadételreceptek mesés gyűjteménye olyan hagyományos receptekkel, mint a vörösboros szarvasragu, a narancsos sült kacsa, és új variációkkal, mint
a rozmaringos vaddisznósaslik vagy a szabadban sült nyúlpaella.

Szabadtéri sütéshez, tábortűzhöz alakított receptek sora.

A több mint 1000 bámulatos fénykép hűen mutatja be a vadászat örömeit,
a vad előkészítésének lényeges lépéseit és a leghíresebb vadételeket.

Hasznos tanácsok a magyarországi és a külföldi vadászatokhoz.
ÚTMUTATÓ A VAD ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ ÉS ELKÉSZÍTÉSÉHEZ KONYHÁBAN VAGY SZABADBAN. TÖBB MINT 75 ÍNYCSIKLANDÓ RECEPT ÉS 1000 LENYŰGÖZŐ FÉNYKÉP. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem