Fülszöveg
Gyakorlati útmutató a vízi szárnyasok, a kisebb és nagyobb emlősök, többek közt a nyúl, az őz, a szarvas, a vaddisznó és a vadkecske megtisztításához,
szétbontásához és sütéséhez. •
Értékes olvasnivaló a vadásznak, aki nem csupán sportból, hanem a húsért is
vadászik, illetve bárkinek, aki a vadhús elkészítéséhez keres ötleteket.
•
Világos útmutató a vadfajok tisztításához, zsigereléséhez és darabolásához.
•
Nemzetközi vadételreceptek mesés gyűjteménye olyan hagyományos receptekkel, mint a vörösboros szarvasragu, a narancsos sült kacsa, és új variációkkal, mint
a rozmaringos vaddisznósaslik vagy a szabadban sült nyúlpaella.
•
Szabadtéri sütéshez, tábortűzhöz alakított receptek sora.
•
A több mint 1000 bámulatos fénykép hűen mutatja be a vadászat örömeit,
a vad előkészítésének lényeges lépéseit és a leghíresebb vadételeket.
•
Hasznos tanácsok a magyarországi és a külföldi vadászatokhoz.
ÚTMUTATÓ A VAD ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ ÉS ELKÉSZÍTÉSÉHEZ KONYHÁBAN VAGY SZABADBAN. TÖBB...
Tovább
Fülszöveg
Gyakorlati útmutató a vízi szárnyasok, a kisebb és nagyobb emlősök, többek közt a nyúl, az őz, a szarvas, a vaddisznó és a vadkecske megtisztításához,
szétbontásához és sütéséhez. •
Értékes olvasnivaló a vadásznak, aki nem csupán sportból, hanem a húsért is
vadászik, illetve bárkinek, aki a vadhús elkészítéséhez keres ötleteket.
•
Világos útmutató a vadfajok tisztításához, zsigereléséhez és darabolásához.
•
Nemzetközi vadételreceptek mesés gyűjteménye olyan hagyományos receptekkel, mint a vörösboros szarvasragu, a narancsos sült kacsa, és új variációkkal, mint
a rozmaringos vaddisznósaslik vagy a szabadban sült nyúlpaella.
•
Szabadtéri sütéshez, tábortűzhöz alakított receptek sora.
•
A több mint 1000 bámulatos fénykép hűen mutatja be a vadászat örömeit,
a vad előkészítésének lényeges lépéseit és a leghíresebb vadételeket.
•
Hasznos tanácsok a magyarországi és a külföldi vadászatokhoz.
ÚTMUTATÓ A VAD ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ ÉS ELKÉSZÍTÉSÉHEZ KONYHÁBAN VAGY SZABADBAN. TÖBB MINT 75 ÍNYCSIKLANDÓ RECEPT ÉS 1000 LENYŰGÖZŐ FÉNYKÉP.
Vissza