kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Aquila Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 76 oldal |
Sorozatcím: | Ízek világa |
Kötetszám: | 8 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-679-403-0 |
Vadas pác 1. | 5 |
Vadas pác 2. | 5 |
Vadas pác 3. | 6 |
Töltött vadgalamb | 6 |
Káposztás fácán 1. | 7 |
Ínyenc fácánpecsenye | 8 |
Fogolybecsinált | 8 |
Fogoly szalonnában sütve | 9 |
Párolt vadkacsa tejfölösen | 9 |
Töltött vadkacsa | 10 |
Nyúlpaprikás | 11 |
Vadkacsa narancsmártásban | 11 |
Nyúl vadász módra 1. | 12 |
Párolt őzcomb | 13 |
Tárkonyos nyúl | 13 |
Hagymás nyúl | 14 |
Nyúlragu rókagombával | 15 |
Szicíliai szarvasbélszín | 15 |
Rakott őzcomb | 16 |
Őzpörkölt | 17 |
Vaddisznóbélszín áfonyaszósszal | 17 |
Egybesült szarvascomb | 18 |
Tűzdelt őzgerinc | 18 |
Szarvasgerinc aszalt szilvával | 19 |
Vörösboros-gombás szarvasragu | 20 |
Vaddisznó párolva | 21 |
Vaddisznósült | 21 |
Vaddisznóborda olasz módra | 22 |
Nyúl vadász módra 2. | 23 |
Nyúl salátaágyon | 23 |
Káposztás fácán 2. | 24 |
Vadas ragu | 25 |
Vaddisznópörkölt | 26 |
Pincepörkölt vaddisznóból | 27 |
Vadhús gyümölcsmártással | 28 |
Vaddisznóragu | 28 |
Vadnyúlcomb barackkal | 29 |
Gombás őzpörkölt | 30 |
Fácánleves Újházy módra | 30 |
Szilvával töltött szarvasgerinc | 31 |
Koronás szarvas-vesepecsenye | 32 |
Almás fácánsült | 33 |
Tűzdelt szarvascomb krémmártásban | 33 |
Vadkrokett | 34 |
Tűzdelt fácánmell meggymártással | 35 |
Nyúlvadas zsemlegaluskával | 35 |
Fácánleves | 36 |
Káposztás sült fácán | 37 |
Fácánsült elzászi módra | 38 |
Töltött fácán | 39 |
Gyümölcsös kacsa | 40 |
Nyúl Sztroganoff módra | 41 |
Nyúlbecsinált | 41 |
Részeges nyúl | 42 |
Vadkacsa vadas mártással | 43 |
Őzborda fácánmájjal | 44 |
Borban párolt vaddisznókaraj | 45 |
Nagyi őzgerince | 46 |
Szarvashús barna mártalékban | 47 |
Banános vadkacsa alufóliában | 48 |
Fogoly pezsgős krémmártásban | 48 |
Gombás vadlibacomb | 49 |
Őzvagdalt | 50 |
Őzgulyás | 51 |
Fokhagymás vadlibamell | 51 |
Őzderék ananászmártással | 52 |
Borókás pácban érlelt bélszín | 53 |
Gombás vadlibamáj | 54 |
Fácánragu | 54 |
Fogoly vörösborban birsalmával | 55 |
Szarvasgerinc kaprimártásban | 56 |
Pikáns fácánleves | 57 |
Májjal töltött szalonka | 58 |
Mandarinos vadkacsa | 58 |
Gombás töltött vadkacsa | 59 |
Szarvasgerinc gesztenyés raguval | 60 |
Töltött szalonka | 61 |
Szilvás-almás vaddisznósült | 62 |
Vaddisznósült szilvamártással | 63 |
Vaddisznócomb zöldséges mártással | 64 |
Vaddisznómáj vörösborban | 65 |
Zöldséges vadkacsa | 65 |
Vadleves | 66 |
Vadnyúlleves | 67 |
Meggyes-diós őzhús | 68 |
Pikáns vadnyúlgerinc | 68 |
Nyúlláb málnás mártásban | 69 |
Vaddisznó gyöngyhagymával | 70 |