1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vadak és vadételek

Szerző
Lektor

Kiadó: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Vállalat
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 102 oldal
Sorozatcím: Szakmai Kiskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN: 963-7015-13-2
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér ábrával.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Vadászat az emberiség történetében3
Történeti áttekintés3
A vadhús helye a táplálkozásban5
Nagyvadak5
Vadak, vadszárnyasok feldolgozása15
A nagyvadak átvétele15
Vadhúsok kezelése, tárolása15
Fagyasztott húsok felengedtetése16
Nyúzás16
Vadhúsok részekre bontása, osztályozása, feldolgozása17
Vadszárnyasok elsődleges konyhai feldolgozása20
Vadsertéshúsból készíthető ételek23
Szarvashúsból készíthető ételek34
Őzből készíthető ételek41
Dámvad, muflon49
Vadnyúlból készíthető ételek50
Vadszárnyasokból készíthető ételek61
Fácánból készült ételek61
Fogolyból készíthető ételek73
Egyéb vadszárnyasokból készíthető ételek80
Az 1984. évi Szakácsolimpia díjnyertes vadreceptjei (Mesterszakácsok Receptkönyve eredeti receptjei)91
Mártások, köretek és egyéb ételkiegészítők94
Vadászati tilalmi idők100
A szerző megjegyzése101
Felhasznált irodalom102

Tusor András

Tusor András műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tusor András könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem