1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vad paleo

A tenger gyümölcseitől a vadételekig

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Jaffa Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-615-5609-59-6
Megjegyzés: Egész oldalas színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Aki azt hiszi, már mindent tud a paleolit táplálkozásról, nagyot téved! Felejtsük el a maglisztekből készült péksüteményeket és a szupermarketek előrecsomagolt felvágottait, és kóstoljunk bele valami igazán vadba!
Ha eddig idegenkedtünk a nyers ételektől, a belsőségektől, a tengeri herkentyűktől, a bizarr fogásoktól vagy az egzotikus vidékek konyhájától, éppen ideje változtatnunk. Mezei Elmira és Sáfrán Mihály bebizonyítja, hogy sokkal többféle finomság vesz minket körül, mint hinnénk. A Vad paleo azonban nem csupán receptes-könyv: mindazon ősi bölcsességek és modern praktikák gyűjteménye, amelyekre napjaink vadászó-gyűjtögetőinek és kulináris kalandorainak szüksége lehet.
Miből készül az eszkimójégrém? Miféle ínyencségeket kínálnak nekünk hazánk erdői-mezői? Hogyan ismerhetjük fel az ehető, illetve mérgező növényeket és gombákat? Milyen egészségügyi előnyökkel jár, ha szőröstül-bőröstül, az orrától a farkáig fogyasztjuk az állatot? Tényleg csak nézőpont kérdése, hogy fintorgunk... Tovább

Fülszöveg


Aki azt hiszi, már mindent tud a paleolit táplálkozásról, nagyot téved! Felejtsük el a maglisztekből készült péksüteményeket és a szupermarketek előrecsomagolt felvágottait, és kóstoljunk bele valami igazán vadba!
Ha eddig idegenkedtünk a nyers ételektől, a belsőségektől, a tengeri herkentyűktől, a bizarr fogásoktól vagy az egzotikus vidékek konyhájától, éppen ideje változtatnunk. Mezei Elmira és Sáfrán Mihály bebizonyítja, hogy sokkal többféle finomság vesz minket körül, mint hinnénk. A Vad paleo azonban nem csupán receptes-könyv: mindazon ősi bölcsességek és modern praktikák gyűjteménye, amelyekre napjaink vadászó-gyűjtögetőinek és kulináris kalandorainak szüksége lehet.
Miből készül az eszkimójégrém? Miféle ínyencségeket kínálnak nekünk hazánk erdői-mezői? Hogyan ismerhetjük fel az ehető, illetve mérgező növényeket és gombákat? Milyen egészségügyi előnyökkel jár, ha szőröstül-bőröstül, az orrától a farkáig fogyasztjuk az állatot? Tényleg csak nézőpont kérdése, hogy fintorgunk egy tál fokhagymás szöcske felett, vagy jóízűen elropogtatjuk?
A túléléstől a tálalásig - a Vad paleo izgalmas barangolásra hív az extrém ízek, távoli kultúrák és elfeledett hagyományok birodalmába. Lépjünk ki komfortzónánkból, és irány a nagyvilág!
MEZEI ELMIRA táplálkozási tanácsadó és reformszakács, a hazai paleo mozgalom egyik úttörője, ínycsiklandó ételköltemények százainak megálmodója. SÁFRÁN MIHÁLY biomérnök, Európabajnok kenus, paleo szemléletű táborok és sportfoglalkozások szervezője. Mindketten hiszik, hogy a paleo nem csupán egy táplálkozási irányzat, hanem élet- és szemléletmód. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem