Szarvas | 8 |
Párolt szarvas borókamártásban, szalagmetélttel | 10 |
Szarvasszelet Béarn-vidéki mártással | 11 |
Szarvasgerinc barackhabbal és parajos metélttel | 12 |
Szarvasborjúszelet leveles tésztában | 14 |
Szarvasfilé dióval és meggyel | 15 |
Szarvasfilé mogyorókéregben | 16 |
Szarvascomb csőben sült burgonyával | 18 |
Szarvasfilé leveles tésztában | 19 |
Szarvasragu | 20 |
Szarvasszelet csirkegombával és burgonyaropogóssal | 22 |
Vadragu ginnel ízesített tejszínben | 23 |
Szarvas-, nyúl- és őzhúsból készült ragu | 24 |
Szarvassteak cukorborsóval és almamártással | 26 |
Őz | 28 |
Őzcomb cukorborsóval és almamártással | 30 |
Lencseleves őzhússal | 31 |
Őztokány | 32 |
Őzlapocka | 32 |
"Hubertus" őzcomb | 34 |
Őzcomb mazsolás mártással | 35 |
Őzérme sajttal és almás burgonyával | 36 |
Töltött őzcomb csipkebogyókrémes mártással | 38 |
Őzhússal töltött krokett | 40 |
Őzérme földiszeder-mártással | 41 |
Sült őzhát mángoldköntösben | 42 |
Nyúl és társai | 46 |
Nyúlcomb Sherry-mártásban kelbimbó szufléval | 48 |
Nyúlsaláta erdészné módra | 49 |
Nyúlfilé meggyes rizzsel | 50 |
Nyúlpecsenye | 52 |
Nyúlgerinc laskagombával | 53 |
Nyúlgerinc spanyol módra | 54 |
Nyúlpecsenye diómártással | 56 |
Nyúlragu barna tinóruval | 57 |
Nyúlgerinc tejszínes borókamártásban, kelbimbóval | 58 |
Nyúlfilé leveles tésztában | 60 |
Nyúlláb földiszeder-mártásban | 62 |
Nyúlfilé aszalt szilvával | 62 |
Nyúl paradicsommártásban | 64 |
Üreginyúl almamártásban | 66 |
Üreginyúl majoránnamártásban | 68 |
Üreginyúlcomb olívamártásban | 69 |
Üreginyúlragu | 69 |
Üreginyúl kókuszmártásban | 70 |
Párolt üreginyúl | 72 |
Csőben sült gombás nyúlragu | 73 |
Üreginyúlsaláta lencsével és naranccsal, édes-savanyú mártásban | 74 |
Üreginyúlpecsenye | 76 |
Üreginyúlpecsenye házilag készített kelbimbós raviolival | 77 |
Nyúlfilével töltött mángoldtekercs | 78 |
Üreginyúl lencsével | 80 |
Üreginyúl római tálban elkészítve | 81 |
Vadszárnyas | 82 |
Töltött vadkacsa rizottóval és brokkolifelfújttal | 84 |
Vadkacsafilé szalonnaköntösben | 86 |
Marinírozott vadkacsa zsemlegombóccal | 88 |
Vadkacsamell birsalmakompóttal | 90 |
Vadkacsa Calvadosban | 91 |
Fogolymellfilé kelkáposztával és pirított burgonyával | 92 |
Fogoly almás káposztán | 94 |
Fogoly gesztenyepürével | 95 |
Párolt fogoly | 96 |
Töltött fácán | 98 |
Grillezett fácán sült almával és burgonyapürével | 99 |
Birsalmamártásban marinírozott fácáncomb | 100 |
Fácán káposztalevélen | 102 |
Fácánmell lencsével | 103 |
Vaddisznó | 104 |
Vadmalac mandarinnal és csurgatott tésztával | 106 |
Vadmalackotlett sörmarinádban | 107 |
Vaddisznóragu vöröskáposztával és burgonyával | 108 |
Vaddisznóhús cukkinikrémmel | 110 |
Vaddisznó paradicsommártásban, zöld spárgával | 112 |
Vaddisznófilé mogyorókrémmel és burgonyagolyóval | 114 |
Nyárson sült vaddisznó tarka zöldségekkel | 115 |
Vaddisznótokány mangómártással és répafelfújttal | 116 |
Tanácsadó | 118 |
Szőrmés vad | 119 |
Szárnyas vad | 120 |
A vad előkészítése | 120 |
A vadhús bardírozása | 121 |
A vadhús marinírozása | 121 |
Vadas fűszerek | 122 |
A nyúl feldarabolása | 122 |
Felszeletelés | 122 |
A vadszárnyas dresszírozása | 122 |
A vadszárnyas bardírozása | 123 |
Vadhús a táplálkozásban | 123 |
Fagyasztott vadhús | |